Life

Cine e șeful banilor în relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru? Prezentatorul de la Antena Stars a recunoscut totul

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au ajuns la un consens în ceea ce privește gestionarea banilor în relația lor. Motociclistul a spus cine e șeful banilor în casa lor.
30.07.2022 | 17:30
Cine e seful banilor in relatia dintre Catalin Cazacu si Ramona Olaru Prezentatorul de la Antena Stars a recunoscut totul
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, unul din cele mai fresh cupluri din showbiz. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

De când e cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu a început să renunțe la șefie. Schimbarea pe care a făcut-o este dovada cea mai mare că relația dintre cei doi este una cât se poate de serioasă.

Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru: „Nu sunt șef la nimic”

Prezentatorul de la Antena Stars a vorbit despre cine gestionează bugetul ”familiei”. A recunoscut că persoana care are mână liberă când vine vorba despre bani este partenera sa.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Cazacu a spus că el nu conduce la niciun capitol în povestea de iubire pe care o trăiește împreună cu frumoasa asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cazacu a vorbit cu colega sa de emisiune, Natalia Mateuț, despre dificultățile pe care le poate întâmpina o relație și a ajuns la concluzia că atunci când vine vorba despre bani pot apărea discuții.

ADVERTISEMENT

Nu este și cazul lui, asta deoarece are încredere că Ramona Olaru știe pe ce să dea banii. Așa că… se lasă total în grija ei.

„Eu am recunoscut că nu sunt șef la nimic, nici măcar la bani, dar mereu am ultimul cuvânt: Ai dreptate, draga mea”, a mărturisit Cazacu în emisiunea „Star la mare fiță” de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Eu o să o duc pe ea la altar”

Motociclistul are intenții cât se poate de mari cu noua lui iubită. Cătălin Cazacu își dorește să o ducă pe Ramona în fața altarului, după cum a dezvăluit de curând chiar el pentru FANATIK.

Despre relația lor de iubire s-a zvonit de ceva vreme încoace. În cele din urmă, amândoi au recunoscut că sunt împreună și au decis să nu se mai ferească de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

„Eu o să o duc pe ea la altar. Asta cu siguranță. Având în vedere că suntem de ceva timp împreună, nu mai suntem la vârsta la care, nici eu, nici ea, să mai pierdem timpul.

Da, acesta e drumul. Nimeni nu dă garanții, dar asta ne dorim amândoi”, a spus Cazacu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT