Life

Cine era cu Costin Mărculescu în casă, atunci când acesta a murit. Fosta iubită a spus totul

11.06.2020 | 21:02
Cine era cu Costin Marculescu in casa atunci cand acesta a murit Fosta iubita a spus totul
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu a mărturisit cu cine era acesta în casă în momentul desesului. Când a fost găsit de pompieri, după trei zile, trupul actorulului era în putrefacție.

Cu cine era Costin Mărculescu în casă, în momentul decesului

Costin Mărculescu nu era în apele lui de câteva zile bune. Era posomorât, apăsat și mereu pe gânduri, așa ș-au descris cei care l-au văzut ultima dată. Devenise de nerecunoscut, iar despărțirea de ultima iubită pare că l-a distrus complet. În ultimele clipe din viaţă, actorului nu i-a fost aproape decât un câine, pe care îl adoptase împreună cu fosta iubită.

ADVERTISEMENT

A fost ideea mea să-l luăm pe Max de pe stradă pentru că iubesc mult animalele și i-am zis să adoptăm cățelușul ăsta împreună, să-l creștem, să nu-l lăsăm în stradă. Era doar el cu cățelul.

El se simțea foarte abătut pentru că nimeni nu-l mai ajuta nici pe plan financiar și… vă dați seama, pe perioada pandemiei îți trebuie ca să poți să te descurci… Pe când el… nu avea cine să-l ajute.

ADVERTISEMENT

Cine să-l ajute? L-am mai ajutat eu cât am lucrat, l-am mai ajutat cu bani, mă duceam la Maxi, îi duceam mâncare pentru căței, dar cât să ajuți?”, a declarat Cristina Canela pentru  CANCAN.

Costin Mărculescu avea probleme cu inima

Actorul chema deseori ambulanța acasă, pentru că avea probleme cu inima, după cum susține Cristina, fosta lui iubită.

ADVERTISEMENT

“Avea probleme cu inima, făcea atacuri de panică foarte dese și chema Salvarea câteodată, venea la 2 dimineața, îi dădea pastile să se calmeze.

Era și într-o depresie. Eu când dormeam la el, noaptea îl auzeam când se ducea la baie să se spele. Își punea lumânări pe cadă, la oglindă și așa se relaxa el”, a mai declarat Cristina pentru RomâniaTV.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969, la Craiova. A debutat în televiziune în 1984, în „Misiune specială” şi „Ecaterina Teodoroiu”, scrie site-ul cinemagia.ro.

În cinematografie a interpretat roluri în filmele „Al patrulea gard lângă debarcader” (regia Cristiana Nicolae, 1985), „Liceenii” (regia Nicolae Corjos, 1986), „Un studio în căutarea unei vedete” (regia Nicolae Corjos, 1988), potrivit canalului youtube al actorului.

 

ADVERTISEMENT