Life

Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023. Ce vârstă are concurenta din echipa faimoșilor

Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023. Câți ani are concurenta de la celebra emisiune, ce participă în echipa faimoșilor.
17.12.2022 | 19:28
Cine este Ada Dumitru de la Survivor Romania 2023 Ce varsta are concurenta din echipa faimosilor
Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023. Foto Facebook / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023. Ce vârsta are aceasta, de fapt.

Cine este Ada Dumitru de la Survivor România 2023. Care este vârsta ei

Actriță de meserie, Ada Dumitru de la Survivor România 2023 are doar 25 de ani. Aceasta va fi parte a echipei faimoșilor din noul sezon al Survivor, din anul 2023.

Ada Dumitru este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, ea fiind pregătită de Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman.

ADVERTISEMENT

A terminat studiile în anul 2017, la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L. Caragiale”, București.

Tatăl ei vitreg este nimeni altul decât marele actor Bebe Cotimanis, mama ei fiind Iulia Dumitru.

Ada Dumitru a debutat de la vârsta de doar 15 ani și chiar a avut un rol principal într-un serial polițist alături de ames Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks.

ADVERTISEMENT

Ada Dumitru, cursuri de actorie la Berlin și New York

Pasiunea Adei pentru actorie a devenit la doar șapte ani, într-o întâmplare surprinzătoare pe care a povestit-o chiar ea.

Ada Dumitru a avut un vis în care era la mare și mii de meduze i-au scris un mesaj clar în apă: să înceapă actoria.

ADVERTISEMENT

„Se făcea că aveam 7 ani şi eram cu părinţii mei la Costineşti. Îmi plăcea mult să mă dau cu banana pe mare.

M-am dat cu banana şi după una din căzături m-am uitat în apă şi am văzut mii de meduze sclipitoare care se aliniaseră scriind “Pasiunea ta pentru actorie începe ACUM”. Chiar era scris cu caps lock “ACUM”. True story”, a povestit actrița pentru Adevărul.

ADVERTISEMENT

De atunci, drumul ei a fost mereu actoria și s-a dedicat să facă multe cursuri și să-și perfecționeze tehnica actoricească, inclusiv la Berlin sau New York.

Foarte mult în viața ei a contat și susținerea mamei sale, la rândul său actriță. Ada Dumitru a recunoscut că Iulia Dumitru îi este cel mai mare sprijin și că o susține în orice ar vrea să facă.

ADVERTISEMENT