Life

Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu din sezonul 12 Chefi la Cuțite: “Dorința mea este să revin în țară”

Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Tânărul l-a impresionat mult pe jurat în sezonul 12 Chefi la Cuțite.
06.09.2023 | 07:12
Cine este Alex Mihoc cutitul de aur al lui Catalin Scarlatescu din sezonul 12 Chefi la Cutite Dorinta mea este sa revin in tara
Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu. Este concurentul care l-a impresionat pe celebrul chef în sezonul 12.

Cine este Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu

Alex Mihoc este numele concurentului care l-a cucerit pe Cătălin Scărlătescu în sezonul 12 la Chefi la cuțite. Bucătarul a decis să-i dea cuțitul de aur tânărului de 18 ani.

ADVERTISEMENT

În ciuda vârstei sale fragede, Alex Mihoc are o experiență vastă în bucătărie. A început să facă mâncare din clasa a VII-a, iar la 14 ani deja locuia la Paris singur, în căutarea visului său.

Concurentul care a luat cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu spune că visul său este să revină în țară, iar cu ajutorul emisiunii ar putea face acest lucru. Desigur, dacă ar câștiga marele premiu.

ADVERTISEMENT

„Am gătit cu mama de mic și eram mereu în bucătărie cu ea. (…) Dorința mea este să revin în țară, să am un proiect și să construim ceva. Îmi doresc să aducem gastronomia franceză în România”, a spus Alex Mihoc.

Alex Mihoc a început școala pentru meseria de bucătar de la 13 ani

Alex Mihoc avea doar 13 ani când s-a înscris la o celebră școală de bucătărie din Paris. La 14 ani deja ajunsese să gătească pentru superstaruri.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut trei ani de școală la Paris, Alex Mihoc, cuțitul de aur al lui Scărlătescu a lucrat în mai multe restaurante și inclusiv pentru echipa națională de fotbal franceză.

„Am început bucătăria la 13 ani, am fost mereu pasionat de bucătărie, iar în clasa a VIII-a am decis să mă înscriu la Școala Ferrandi Paris timp de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Apoi, am lucrat în diferite restaurante. Am început cu echipa națională de fotbal a Franței. Lucram pentru Mbappé sau Benzema și plecam cu ei în fiecare țară. Și eu eram uimit că, la 14 ani, găteam pentru superstaruri!”, a spus el.

ADVERTISEMENT