Life

Cine este Andrada Precup, tânăra care a câștigat X Factor. Mirabela Dauer a devenit fana ei

19.12.2020 | 00:47
Cine este Andrada Precup tanara care a castigat X Factor Mirabela Dauer a devenit fana ei
ADVERTISEMENT

Andrada Precup este o tânără de 17 ani care a reușit să impresioneze o țară întreagă prin participarea la X Factor România. În urmă cu ceva timp, una din marile artiste ale țării, Mirabela Dauer, a descris-o cel mai bine pe cântăreață.

Prezentă la Antena 3 în ediția specială de 1 Decembrie a emisiunii lui Mihai Gâdea, Mirabela a vorbit, printre altele, despre cum traversează această perioadă dificilă și a făcut o serie de destănuiri de suflet.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că pandemia a făcut-o extrem de sensibilă și s-a descoperit pe sine așa cum nu-și imagina niciodată că este.

Mirabela Dauer, în lacrimi la momentul Andradei Precup de la X Factor

Vedeta a spus că plânge din orice, iar ceea ce se întâmplă în jurul ei o întristează foarte tare. La fel ca Ștefan Bănică, artista a dezvăluit că unul din cele mai emoționante momente pe care l-a văzut în ultima vreme la televizor a fost cel al concurentei Andrada Precup de la X Factor, căreia i-a transmis să se țină de treabă și să lupte pentru visul ei de a face muzică.

ADVERTISEMENT

„Când am auzit-o pe Andrada, am zis: Aici s-a terminat concursul! Ce poate să mai fie după ea? Nu se poate. Este un înger. Are voce de înger (…)

O voce ca a ei este rară. Vocile acestea sunt atât de rare şi poate că ani de zile nu s-au mai născut aşa voci. E păcat de ea să se piardă.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie încurajată şi ajutată mult, pentru că, la noi în ţară, nu prea se ajută valorile, iar copilul acesta trebuie ajutat ca să nu plece. Eu când văd ceva valoros în ţara asta, mă rog la Dumnezeu să nu plece”, a declarat Mirabela Dauer la Antena 3.

Cine este Andrada Precup

Tânăra nevăzătoare care a impresionat o țară întreagă cu vocea ei a spus că pentru ea muzica e totul și și-a dat seama abia când a ajuns pe băncile Colegiului Național de Muzică George Enescu faptul că nu este un drum ușor pentru a desăvârși cu adevărat această artă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 5 ani, Andrada și-a încercat norocul prin participarea la Românii au talent, când avea doar 12 ani, însă adevăratul succes avea să vină acum, cu trofeul X Factor România.

 

 

ADVERTISEMENT