Sport

Cine este antrenorul care va conduce Universitatea Craiova la Botoșani, în primul meci din 2023. Fostul jucător de la Rapid, în locul lui Eugen Neagoe

În lipsa lui Eugen Neagoe pe banca tehnică a formației din Bănie, Ionuț Stancu îi va îndruma pe olteni în FC Botoșani - Universitatea Craiova.
21.01.2023 | 17:55
Cine este antrenorul care va conduce Universitatea Craiova la Botosani in primul meci din 2023 Fostul jucator de la Rapid in locul lui Eugen Neagoe
1,38 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Debutul lui Eugen Neagoe într-un meci oficial la Universitatea Craiova întârzie, iar oltenii i-au găsit înlocuitor până când tehnicianul își va rezilia contractul cu U Cluj. Ionuț Stancu, antrenor secund în staff-ul lui „Geană”, va prelua atribuțiile fostul jucător al oltenilor în confruntarea cu FC Botoșani.

Ionuț Stancu, fost jucător la Universitatea Craiova și Rapid București, îi va conduce pe olteni cu FC Botoșani

Numirea lui Eugen Neagoe în funcția de antrenor al Universității Craiova i-a entuziasmat pe suporterii alb-albaștrilor, care au speranțe mari în acest sezon din SuperLigă. Acesta a declarat că își dorește să repete performanțele obținute în 1991, deoarece visează să câștige Cupa României Betano și titlul de campioană cu oltenii.

ADVERTISEMENT

Deși tehnicianul de 55 de ani a efectuat stagiul de pregătire complet alături de olteni, Eugen Neagoe nu este o soluție pentru banca tehnică a Universității Craiova în acest moment. „Geană” nu și-a reziliat contractul cu U Cluj și este antrenorul clujenilor în acte, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Până când Eugen Neagoe își va încheia conturile cu U Cluj, Ionuț Stancu va fi prezent pe banca juveților, așa cum se va întâmpla și cu FC Botoșani. Fostul fundaș stânga este cunoscut printre olteni, deoarece a făcut primii pași în fotbal în Bănie și a evoluat pentru Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Acesta a îmbrăcat tricoul alb-albastru în perioada 2001-2003 și a mai evoluat pentru formații precum Rocar București, Rapid, Politehnica Iași, Pandurii Târgu Jiu, CS Mioveni, CSM Râmnicu Vălcea și FC Caransebeș. Ionuț Stancu a cunoscut gloria în Giulești și a făcut parte din formația alb-vișinilor care a jucat în sferturile de finală ale Cupei UEFA în sezonul 2005-2006.

Ionuț Stancu a pus umărul la promovarea Universității Craiova în 2014, iar după ce și-a încheiat cariera a fost antrenor la echipele de juniori ale oltenilor și „satelitul” din Liga 3. În 2021, fostul fundașul stânga a fost adus în staff-ul formației din Bănie de Corneliu Papură, iar până în prezent a fost analist video.

ADVERTISEMENT

Ionuț Stancu, înainte de FC Botoșani – Universitatea Craiova: „Suntem pregătiți să câștigăm cele trei puncte”

Oltenii se așteaptă la o partidă dificilă pe terenul celor de la FC Botoșani, formație care s-a lăsat cu greu învinsă de olteni în ultimii ani. Eugen Neagoe le-a transmis indicațiile necesare jucătorilor și staff-ului tehnic, după spusele lui Ionuț Stancu.

Fostul fundaș stânga a declarat că oltenii sunt pregătiți să câștige cele trei puncte împotriva trupei antrenate de Flavius Stoican. Înlocuitorul lui Eugen Neagoe a transmis că jucătorii Universității Craiova știu ce trebuie să facă pentru a câștiga la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

„Suntem pregătiți pentru primul meci oficial, jucăm un meci foarte important cu Botoșani și știm despre ce este vorba. În general, meciurile cu FC Botoșani din deplasare au fost dificile, din cauza condițiilor de acolo și echipei adverse. Noi suntem pregătiți să câștigăm cele trei puncte și sper din tot sufletul să realizăm acest lucru.

După o analiză efectuată au și plusuri și minusuri, așa cum are orice echipă. Noi am discutat cu Mister, care a discutat mai departe cu jucătorii și toți știm ceea ce avem de făcut, mergem la Botoșani să câștigăm. Băieții au avut o perioadă frumoasă, când au putut să se pregătească, perioadă scurtă, dar intensă”, a declarat Ionuț Stancu.


  • 1,38 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT