Life

Cine este bărbatul cu care Raluca Pastramă a mers în vacanță, după zvonurile despărțirii de soț. Ce făcea Ibrahim în acest timp

Raluca Pastramă a plecat în vacanță, după zvonurile despărțirii de soțul său. Cine este bărbatul care a însoțit-o pe vedetă?
12.08.2023 | 14:20
Cine este barbatul cu care Raluca Pastrama a mers in vacanta dupa zvonurile despartirii de sot Ce facea Ibrahim in acest timp
Raluca Pastramă s-a fotografiat alături de un alt bărbat în vacanță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce au apărut zvonuri conform cărora Raluca Pastramă și soțul său ar fi divorțat, vedeta a plecat în vacanță fără Ibrahim și a întărit speculațiile. Fosta soție a lui Pepe s-a fotografiat la brațul unui altă bărbat.

Cu cine a plecat Raluca Pastramă în vacanță după ce s-a spus că s-a despărțit de soțul său

După ce s-a despărțit de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim, un tânăr afacerist de origine arabă. Cei doi au făcut cununia civilă în 2022, cu puțin timp înainte ca vedeta să o aducă pe lume pe fiica lor.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, însă, au apărut zvonuri conform cărora mariajul lor ar fi ajuns la final. Totul a pornit de la mai multe mesaje pe care Raluca Pastramă le-a publicat în mediul online și în care a dat de înțeles că a fost trădată.

Ulterior, fosta soție a lui Pepe s-a afișat fără verighetă pe deget, iar acum o altă întâmplare întărește presupunerile fanilor. În aceste zile, Raluca Pastramă se află în vacanță în Turcia, însă Ibrahim nu apare în niciuna dintre fotografiile distribuite în altă parte.

ADVERTISEMENT

După zvonurile despre divorț, vedeta s-a pozat alături de un alt bărbat, dar acesta este nimeni altul decât fratele său, în compania căruia vedeta apare foarte des și care îi este alături necondiționat.

În același timp, pe contul de Instagram, Ibrahim a publicat o serie de imagini și filmulețe din Mamaia, ceea ce demonstrează faptul că nu a plecat în vacanță alături de Raluca Pastramă și familia acesteia.

ADVERTISEMENT
raluca pastramă frate ibrahim
în timp ce Raluca Pastramă s-a fotografiat cu fratele său în vacanță, Ibrahim petrecea la Mamaia.
Sursa foto: colaj Fanatik

Ce a spus vedeta despre un posibil divorț

Totuși, până în acest moment, nici Raluca și nici Ibrahim nu au confirmat zvonurile despre despărțirea lor. În ciuda observațiilor făcute de cei care îi urmăresc, fosta soție a lui Pepe a susținut că nu este nimic adevărat.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a afirmat că în orice relație există probleme, dar că de aici până la o separare este cale lungă. „Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții.

ADVERTISEMENT

Dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă”, a declarat Raluca, care după divorțul de Pepe s-a retras din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT