News

Cine este bărbatul din Onești care i-a ucis pe cei doi muncitori. Criminalul și-a anunțat faptele cu mult timp înainte

02.03.2021 | 08:06
Cine este barbatul din Onesti care ia ucis pe cei doi muncitori Criminalul sia anuntat faptele cu mult timp inainte
Detalii șocante despre crimele din Onești. Ce spune bărbatul care i-a găzduit pe șefii operațiunii. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La nicio zi de la luarea de ostatici din Onești, încheiată cu moartea ambilor muncitori, apar informații despre bărbatul care s-a aflat în spatele acestui eveniment tragic și extrem de grav pentru România anului 2021.

Toată țara a privit îngrozită, luni, la TV, cum un bărbat de peste de ani a luat ostatici 2 muncitori, pe care ulterior i-a ucis cu un cuțit, în ciuda faptului că în zonă erau forțe importante de la Poliție care, din păcate, nu au putut împiedica drama.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că ucigașul este o persoană cu multe probleme și cu un trecut care lăsa să se înțeleagă faptul că este capabil de gesturi extreme.

Cine este bărbatul din Onești care i-a ucis pe cei doi muncitori

Bărbatul din Onești care a ucis doi muncitori într-un apartament din oraș, după ce i-a luat ostatici, luni, 1 martie, se numește Moroșan Gheorghe și are 68 de ani.

ADVERTISEMENT

În prima parte a zilei, criminalul a mers la apartamentul revendicat și i-a luat ostatici pe cei doi muncitori care lucrau la reabilitarea acestuia. După ce i-a imobilizat sub amenințarea cuțitului, el a sunat la 112 și și-a anunțat fapta, dar și intenția de a negocia.

Cine este bărbatul din Onești care i-a ucis pe cei doi muncitori. Sursa foto: captură Facebook

Din păcate, nu s-a mai ajuns la nicio negociere cu rezultate, iar individul și-a pus în aplicare amenințările și i-a ucis pe ambii cetățeni. În ceea ce-l privește, el se află în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat de forțele de ordine intrate în apartament.

ADVERTISEMENT

Criminalul din Onești și-a anunțat faptele cu mult timp înainte

În 2018, Gheorghe Moroșan a publicat pe Facebook o înregistrare video, în care anunță că se va răzbuna pentru pierderea apartamentului, dacă nu i se satisfac câteva doleanțe.

Tragedia de luni din județul Bacău a fost anunțată încă din urmă cu mai mulți ani, chiar de criminal. Individul ar fi amenințat pe Facebook că va lua măsuri dacă nu i se face dreptate.

ADVERTISEMENT

Potrivit DCNews, nn moderator de la Realitatea Plus a spus, în direct, luni seară, că răpitorul avertiza pe Facebook, de multă vreme, că va acționa dacă nu i se va face dreptate.

”Vorbim de o persoană care a strâns frustrări în ani. N-o să dau numele acestei persoane în acest moment pentru că vorbim de o anchetă în desfășurare care ar putea să aibă și alte ramificații.”, a spus moderatorul TV.

În 2016, ucigașul a scris în mediul online, considerându-se nedreptățit, că ”în cazul în care nu vor fi luate măsuri, voi fi nevoit să-mi fac dreptate. Atunci, să nu fiu acuzat de terorism. Va fi singura cale spre rezolvarea problemelor mele.”

Ulterior, și soția bărbatului, în vârstă de 68 de ani, care lucra la societatea care deținea apartamentul, a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, fiind acuzată de complicitate la sechestrare de persoane.

ADVERTISEMENT