Life

Cine este bunicuța care vinde haine populare în Vama Veche, pe trotuar: ”Am fi bucuroși să putem cumpăra așa minunății”

Cine este femeia de la care turiștii din Vama Veche pot achiziționa obiecte populare. Oamenii sunt tot mai interesați de ea.
25.07.2023 | 11:05
Cine este bunicuta care vinde haine populare in Vama Veche pe trotuar Am fi bucurosi sa putem cumpara asa minunatii
Cine este femeia de la care turiștii din Vama Veche pot achiziționa obiecte populare. Oamenii sunt tot mai interesați de ea. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este bunicuța care vinde haine populare în Vama Veche, pe trotuar. Foarte multe persoane ar fi bucuroase să cumpere așa minunății, care sunt lucrate manual de bătrâna, care a făcut cale lungă de acasă până pe litoralul românesc.

Cine este femeia de la care turiștii din Vama Veche pot achiziționa obiecte populare. Oamenii sunt tot mai interesați de ea

Cine este femeia de la care turiștii din Vama Veche pot achiziționa obiecte populare. Oamenii sunt tot mai interesați de ea după ce a devenit virală pe rețelele de socializare, unde au fost publicate imagini cu munca sa.

ADVERTISEMENT

Bătrâna, care are la vânzare multe broderii, direct pe strada din stațiunea de la Marea Neagră, i-a cucerit pe internauți. Acum foarte multă lume o caută pentru a achiziționa diverse lucruri care sunt tot mai îndrăgite.

Potrivit cancan.ro, bunicuța este originară din Câmpulung Muscel și în momentul de față este singurul lucrător de broderii din satul natal. Turiștii români abia așteaptă să o întâlnească și să cumpere obiecte tradiționale de la ea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, sunt și oameni care sunt interesați să afle numărul de telefon al femeii, mulți fiind din Diaspora. Românii care au plecat în străinătate de ani buni nu vor să renunțe la tradiții și obiceiurile populare.

Bunica din Vama Veche, căutată de români

„Bunica are și un număr de telefon, un contact? Suntem din diasporă și am fi bucuroși să putem cumpăra așa minunății”, este mesajul transmis de un internaut, mai arată sursa menționată.

ADVERTISEMENT

„Poate ne puteți ajuta cu niște poze și prețuri și cum putem ajunge în posesia lor. Înțeleg că azi bunica nu a fost în Vamă, ar fi și păcat de dânsa pe căldura asta să stea la stradă. Eu una aș vrea câteva piese, nu numai una”, a mai spus o altă persoană.

„Am cumpărat de la ea. Toate piesele sunt calitative și arată extraordinar, iar dumneaei este o femeie incredibil de blândă și bună. Cei care trec pe acolo, nu ezitați să vorbiți cu ea”, a completat altcineva.

ADVERTISEMENT

Bătrânica este o persoană foarte căutată în prezent, oamenii fiind interesați să cumpere mai multe piese. Unii ar vrea să primească obiectele tradiționale direct acasă pentru că nu au posibilitatea să ajungă în Vama Veche.

ADVERTISEMENT