Life

Cine este Cansu Dere din serialul Infidelul de la Kanal D. A fost Miss Turcia

Cine este actrița Cansu Dere din serialul Infidelul de la Kanal D. Acesta începe joi la postul de televiziune. Actrița a fost Miss Turcia în trecut și are o carieră de succes.
17.08.2022 | 15:29
Cine este Cansu Dere din serialul Infidelul de la Kanal D A fost Miss Turcia
Cine este Cansu Dere din serialul Infidelul. Foto: Colaj Fanatik / Instagram - Sadakatsiz
ADVERTISEMENT

Serialul Infidelul are premiera chiar astăzi la Kanal D. Iată cine este protagonista, care o interpretează pe Asya, femeia care are parte de șocul vieții.

Cine este Cansu Dere din serialul Infidelul, care începe miercuri, 17 august 2022

Protagonista din Infidelul este actrița pe nume Cansu Dere, care trebuie să joace un rol foarte complicat al unei soții împlinite cu o carieră de succes și o familie superbă, dar care află un secret care îi zdruncină întreaga existență și tot ceea ce credea despre lume și viață în general.

ADVERTISEMENT

Cansu Dere are 41 de ani și este foarte talentată, deoarece în afară de pasiunea pentru actorie aceasta mai este și prezentatoare TV, dar și model.  De altfel, aceasta a fost numită Miss Turcia în anul 2002.

Cansu Dere urma să participe și la Miss Univers, dar au existat niște probleme politice între țara care găzduia concursul, anume Cipru și țara natală a actriței, anume Turcia, astfel că delegația s-a retras și șansa acesteia de a participa la faimosul concurs de frumusețe a dispărut.

ADVERTISEMENT

Serialul de la Kanal D are premiera chiar astăzi, 17 august 2022. Actrița a mai jucat rolul lui Firuze în Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii.

Ce spunea actrița Cansu Dere despre rolul Asyei din Infidelul

Actrița Cansu Dere o interpretează pe Asya, o femeie care are o viață de lux, cu tot ce și-ar fi putut dori, de la o carieră înfloritoare, la un copil superb și un soț pe care îl credea perfect.

ADVERTISEMENT

Aceasta află că lucrurile nu stau deloc așa și simte pe propria piele cea mai înaltă trădare, deoarece află că mult iubitul ei soț avea, de fapt, o viață dublă și o amantă care urmează să îl facă tată.

”Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului!

ADVERTISEMENT

M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului.

Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine”,  a declarat  Cansu Dere.

ADVERTISEMENT