Life

Cine este Carmen Negoiță de la Asia Express și cu ce se ocupă. Vedeta are doi copii și e apreciată în mediul online

Cine este, de fapt, Carmen Negoiță, una dintre concurentele noului sezon ”Asia Express”. Vedeta va face echipă pe ”Drumul Zeilor” cu sora ei.
26.02.2024 | 21:45
Cine este Carmen Negoita de la Asia Express si cu ce se ocupa Vedeta are doi copii si e apreciata in mediul online
Cine este Carmen Negoiță, concurenta noului sezon ”Asia Express”. Sursa foto: Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Gata cu suspansul! Noul sezon ”Asia Express” a fost anunțat, iar numele concurenților nu mai este un secret pentru nimeni. Nouă echipe sunt pregătite să plece pe ”Drumul Zeilor” și să facă față cu brio tuturor probelor. Printre concurenții noului sezon se numără și Carmen Negoiță, o prezență foarte cunoscută în mediul online și nu numai.

Cine este Carmen Negoiță, concurenta noului sezon ”Asia Express”

Fără doar și poate, ”Asia Express” este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. La aproape trei luni de la difuzarea finalei ”America Express”, producția a venit cu vești bune. Aventura continuă, de data asta în Thailanda, Malaezia și Indonezia.

ADVERTISEMENT

Nouă echipe sunt gata de aventura la capătul lumii. ”Drumul Zeilor” se anunță a fi unul incitant, mai ales că Asia este plină de surprize. Una dintre curajoasele care a spus ”da” provocării de a pleca departe de casă cu rucsacul în spate este nimeni alta decât Carmen Negoiță.

Pe ”Drumul Zeilor”, Carmen Negoiță va face echipă cu cea mai potrivită persoană pentru o astfel de aventură. Și anume, sora ei, Andreea. Spre deosebire de Carmen, Andreea este mult mai discretă.

ADVERTISEMENT

Carmen Negoiță activează de multă vreme în mediul online. Vedeta are studii solide în spate și se poate lăuda cu o diplomă de licență obținută la Universitatea Româno-Americană din București.

Carmen nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Blondina a reușit să se remarce în lumea online-ului și este una dintre veteranele universului digital. De-a lungul timpului, Carmen și-a exprimat liber pasiunea pentru industria frumuseții și i-a atras imediat pe fani.

ADVERTISEMENT

Cine sunt echipele de pe ”Drumul Zeilor” care le vor face concurență influencerei și surorii sale, Andreea

Concurenta de la ”Asia Express” nu este doar influenceră, ci este și femeie de afaceri. Împreună cu mama și sora ei, Carmen se ocupă de mai multe business-uri care au succes.

Carmen Negoiță este și o mamă devotată, ocupându-se exemplar de cei doi copii ai ei. Ingrid și Harold sunt copiii pe care vedeta îi are din mariajul cu Ionuț Negoiță, fostul proprietar al clubului de fotbal Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Concurentei de la ”Asia Express” nu îi place să vorbească prea mult despre viața ei personală. Carmen Negoiță are multe de demonstrat pe plan profesional și înspre acolo vrea să fie îndreptată și atenția fanilor.

”Drumul Zeilor” le va scoate din zona de confort pe Carmen și pe Andreea. Aventura ”Asia Express” nu va fi deloc una ușoară, mai ales că sezoanele precedente au demonstrat asta, fie că a fost vorba de America sau de Asia.

Anul acesta, cele nouă echipe care au spus ”da” provocării de a merge pe ”Drumul Zeilor” sunt unele cu totul și cu totul inedite. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, dar și Betty Salam și Cătălin Vișănescu sunt doar câteva nume de pe listă.

Alături de ei, cot la cot vor lupta Andrei Ursu și Vlad Condurache, Ioana State și Mane Voicu, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, dar și Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. Formula este completată de Victor Slav și Selina și, nu în ultimul rând, de Carmen Negoiță și sora ei, Andreea.

ADVERTISEMENT
Tags: