Life

Cine este câștigătorul iUmor 2020. Dovada care a pus pe jar fanii

18.12.2020 | 19:07
Cine este castigatorul iUmor 2020 Dovada care a pus pe jar fanii
ADVERTISEMENT

Câștigătorul iUmor 2020 ar urma să fie cunoscut publicului larg duminică, 20 decembrie 2020, când are loc finala show-ului de la Antena 1, dar unii telespectatorii au deja dovada care atestă că știu cine este norocul care a primit 20.000 de euro. 

Oficial, nu este cunoscut marele favorit al premiului cel mare, însă în mediul online se vorbește tot mai insistent despre acesta. Se pare că una dintre fanele emisiunii a aflat cine a plecat acasă cu suma pusă în joc de producători, după ce a urmărit un live pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

13 norocoși au rămas în marea finală de la iUmor, unii dintre ei fiind văzuți ca și potențiali câștigători. Este și cazul lui Andrei Ungureanu, despre care o internaută susține că a aflat dintr-un live de-al altei concurente că este cel care a primit cecul cu 20.000 de euro.

Cine este câștigătorul iUmor România 2020. S-a dat de gol în online

„Ne-a spus Iasmina că o să câștige Andrei, pe un live pe TikTok”, a scris o fană chiar pe pagina oficială a show-ului iUmor de la Antena 1, referindu-se aici la „Omul cu Tourette”, care de altfel este urmărit pe celebra platformă de socializare de peste 200.000 de urmăritori și are 2,4 milioane de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Andrei Ungureanu a făcut show pe scena emisiunii de umor, numărul său necenzurat adunând peste 1,8 milioane de vizualizări pe contul de Youtube iUmor. Așadar, nu este exclus ca tânărul să fie fericitul norocos al premiului cel mare, dar la fel de bine poate fi o simplă speculație.

Cine este câștigătorul show-ului iUmor de la Antena 1
Dovada care arată că Andrei Ungureanu este câștigătorul iUmor 2020. Sursa foto: Instagram.com

Ce-i drept, numărul său a fost unul impresionant, plin de glume și autoironie, Andrei suferind de sindromul Tourette de ani buni. Cu toate acestea prestația sa a fost aplaudată de public, jurații fiind la rândul lor uimiți de concurentul din fața lor.

ADVERTISEMENT

„De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette, dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare. Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun.

4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie. Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic… Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a povestit Andrei Ungureanu pe scena de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții care urcă pe scena iUmor în marea finală

Andrei Ungureanu nu este singurul concurent de la iUmor care este văzut ca potențial câștigător. Printre favoriți se mai numără Ela Voineag, fostă prezentatoare de la MTV România, Fachirul din Periș, Alin Georgescu sau Georgiana  Lupu.

De asemenea, printre participanții care vor urca pe scena emisiunii de umor de la Antena 1 se mai numără: Gabriela Porumbacu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasici, Ștefan Nistor, Iasmina Negrea și Biba Struja. Majoritatea au avut numere de comedie sau stand-up comedy.

ADVERTISEMENT