ADVERTISEMENT
Life

Cine este, de fapt, Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi

Autor: Andreea Stanaringa | 07.05.2021 | 12:30
Cine este, de fapt, Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi
Cine este, de fapt, Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Elena Marin de la Survivor România este deja foarte cunoscută, dar cine este, de fapt, Andrei, logodnicul ei? Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, pe vremea când amândoi erau colegi în cadrul aceluiași trust. 

ADVERTISEMENT

Faimoasa îl iubește foarte mult pe cel care îi va deveni soț în viitorul apropiat și acest lucru, iar sentimentul este reiproc. Andrei a declarat, de mai multe ori, că îi simte lipsa concurentei, dar speră că se va întoarce acasă cu marele premiu.

Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani și au de gând să facă pasul următor în relația lor, după ce partenerul a cerut-o în căsătorie pe dansatoarea Andreei Bălan.

Cine este, de fapt, Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România. Cum s-au cunoscut cei doi

Elena Marin a fost colegă cu Andrei în trustul Intact, pe vremea când șatena era dansatoare și asistentă TV la emisiunea lui Mihai Morar, „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andrei, care avea porecla de „Matto”, era coordonatorul echipei de operatori ai postului de televiziune. Acesta pusese deja ochii pe Elena la scurt timp după ce s-au cunoscut, iar apoi s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Nu a trecut mult timp, că cei doi s-au mutat împreună, iar Andrei a cerut-o în căsătorie la sfârșitul lui 2019. Mihai Morar și soția lui vor fi nașii de cununie pentru tinerii îndrăgostiți, care sunt de nedespărțit chiar și acum, când Elena luptă pentru supraviețuire în Republica Dominicană.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Matto Andrei (@matto.andrei)

Andrei îi ia apărarea Elenei Marin, implicată în scandaluri cu colegii ei Faimoși

Andrei a luat atitudine după ce a văzut cum este tratată partenera lui de către Zanni și Sebastian la Survivor România și este de părere că un astfel de comportament este de neacceptat, mai ales față de o femeie.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că Elena a îndurat mai mult ca oricare alt concurent, a spus-o chiar și Jador. Pe lângă problemele mari de sănătate, a trebuit să îndure, în permanență, jignirile și șmecheriile de 2 lei ale unor `bărbați` din echipa ei. Și folosesc ghilimele pentru că am observat că acești doi băieți, Zanni și Sebastian, ridică tonul doar cu femeile din jurul lor, pe ceilalți colegi atacându-i și jignindu-i doar în testimoniale, atunci când, evident, nu sunt auziți de aceștia.

Într-o vreme în care jignirile devin o normalitate nu pot decât să o felicit pe Elena pentru comportamentul ei, pentru faptul că nu răspunde cu aceeași monedă și nu se pretează la astfel de acțiuni de joasă speță”, a declarat Andrei, în exclusivitate pentru FANATIK, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!