News

Tineri înjunghiaţi în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, un alt băiat a fost grav rănit

Evenimente tragice s-au petrecut în Grădina Botanică din Craiova, unde un tânăr de 17 ani a înjunghiat alţi doi adolescenţi pe psita de alergare.
27.06.2023 | 17:41
Tineri injunghiati in Gradina Botanica din Craiova O fata de 14 ani a fost ucisa un alt baiat a fost grav ranit
Tinerii au fost înjunghiaţi pe pista de alergare
ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat miercuri după-amiază prin apel la 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate. Din păcate, pentru o fată de 14 ani nu s-a mai putut face nimic, ea pierzându-şi viaţa.

Fata de 14 ani a murit la faţa locului

„La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 19 de ani Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, fata nu a mai putut fi salvată. Decesul acesteia a fost declarat la fața locului. Ea a fost găsită în stop cardio-respirator, cu multiple plăgi înjunghiate.

Tânărul de 20 de ani a fost transportat de urgenţă la UPU Craiova, în stare foarte gravă, pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. “În UPU a fost adus de către echipajul SMURD de terapie intensiva mobila un tânăr de 19 ani, victima unei agresiuni fizice prin injunghiere, in stare foarte grava, in soc hemoragic, cu plagi injunghiate, penetrante, la nivelul toracelui, mainii stangi si antepiciorului drept.

ADVERTISEMENT

A primit îngrijiri medicale de urgenţă complexe, la locul solicitarii, în ambulanta SMURD, cat şi in UPU, fiind transferat in sala de operatie chirurgie toracica, pentru a se interveni chirurgical de urgenţă”, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SCJU Craiova, citată de Jurnalul Olteniei.

Agresorul este un tânăr de 17 ani, care a fost reţinut de poliţie. Se pare că acesta ar fi dorit să fure rucsacul fetei, iar în momentul în care acesta a opus rezistenţă ea a fost înjunghiată.

ADVERTISEMENT

Fata de 14 ani ar fi fost înjunghiată prima, iar după aceea a fost înjunghiat şi băiatul de 19 ani care o însoţea. Potrivit unor informaţii neconfirmate încă din surse oficiale, atacatorul ar fi elev al Şcolii Militare din Craiova.

În urmă cu şase luni, de asemenea, un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat în centrul Craiovei. Acesta a fost abordat și agresat verbal de către mai mulți indivizi. Se pare că totul ar fi plecat de la faptul că el purta o geacă cu însemnele unei echipe de fotbal din Craiova, fiind și angajat al respectivului club.

ADVERTISEMENT

Conflictul a degenerat, iar bărbatul a fost luat la bătaie, iar unul dintre agresori l-a înjunghiat cu un cuţit. Victima a fost imediat transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, acolo unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT