Life

Cine este, de fapt, femeia cu care a fost prima oară prințul Harry. S-au iubit nebunește pe un câmp

Cine este femeia cu care prințul Harry a fost pentru prima oară. Cei doi au întreținut relații intime pe un câmp, atunci când ducele era doar un adolescent.
15.02.2023 | 10:25
Cine este de fapt femeia cu care a fost prima oara printul Harry Sau iubit nebuneste pe un camp
Cine e femeia cu care prințul Harry a avut relații intime pentru prima dată. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Femeia cu care prințul Harry a avut relații intime pentru prima oară a vorbit despre acel moment. Cei doi au avut o escapadă în urmă cu mai bine de două decenii, după cum a dezvăluit ducele în autobiografie.

Cine este femeia cu care a fost prima oară prințul Harry

Ducele de Sussex și-a lansat cartea de memorii, “Rezervă”, la începutul acestui an, pe 10 ianuarie, în care apar mai multe dezvăluiri din viața personală, precum și detalii din Familia Regală.

ADVERTISEMENT

În autobiografia sa, prințul Harry a dezvăluit și modul în care și-a pierdut virginitatea. Aceata a avut o escapadă pe un câmp, în spatele unui pub/bar, în anul 2001. “Era o femeie mai în vârstă.

Îi plăceau caii destul de mult, m-a tratat ca pe un armăsar tânăr. S-a întâmplat pe un câmp, în spatele unui pub aglomerat. Evident, cineva ne văzuse”, a scris acesta în cartea de memorii.

ADVERTISEMENT

Femeia cu care soțul lui Meghan Markle a avut relații intime pentru prima dată este Sasha Walpole, care a păstrat secret acest lucru. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai bine de 20 de ani.

De când prințul a făcut dezvăluirea despre pierderea virginității în cartea sa, femeia a început să fie contactată tot mai des. Multe persoane din anturaj și-au dat seama că la ea s-a referit ducele de Sussex în autobiografie.

ADVERTISEMENT

De altfel, Sasha Walpole s-a temut că, la un moment dat, se va afla faptul că “o femeie în vârstă” a întreținut relații intime cu prințul, care era adolescent la vremea respectivă. În vârstă de 40 de ani, femeia este acum căsătorită și are doi copii.

După ce a văzut ce a scris prințul Harry în cartea sa, Sasha a fost șocată. Aceasta nu se aștepta ca ducele să ofere atât de multe detalii despre momentul în care cei doi au avut acea aventură.

ADVERTISEMENT

“Am fost șocată. Nu înțeleg de ce a intrat în asemenea detalii. Ar fi putut spune că și-a pierdut virginitatea și ar fi putut să o lase așa. Dar el a descris cum s-a întâmplat – într-un câmp din spatele unui pub”, a declarat Sasha, potrivit The Sun.

“Simți dintr-o dată că lumea ta se face puțin mai mică”

Femeia nu avea de gând să vorbească vreodată public despre aventura pe care a avut-o cu prințul Harry, motiv pentru care nu se aștepta la dezvăluirea făcută de acesta în carte. Sasha a recunoscut că amândoi au consumat alcool atunci, iar totul s-a întâmplat foarte repede.

După ce au început să apară zvonuri, Sasha a preferat să spună propria versiune a poveștii. Femeia nu își dorește faimă sau avere, însă ar fi preferat ca prințul Harry să o caute înainte de a publica aceste dezvăluiri în autobiografie, mai ales că erau prieteni în trecut.

“Este în regulă dacă nu ești cealaltă persoană implicată. Dar dacă te afli în locul meu, atunci simți dintr-o dată că lumea ta se face puțin mai mică. Aveam de gând să-mi țin capul jos și să nu vorbesc despre asta. Dacă nu s-ar fi menționat în carte, nimic din toate astea nu s-ar fi întâmplat.

Ne-am furișat, pentru că Harry nu a vrut ca echipa sa de securitate să-l vadă fumând. Eram destul de beți în acel moment, după zece shoturi de tequila. I-am dat o țigară lui Harry. Am aprins-o pe a mea și apoi pe a lui.

Am terminat țigările și atunci s-a întâmplat. A început să mă sărute. Nu au fost nici discuții, nici cuvinte. Am fost plecați din pub 15 minute, iar sexul a durat aproximativ cinci minute. (…)

Nu sunt genul ăsta de persoană și nu caut faimă sau avere. Dacă aveam de gând să vorbesc despre asta, aș fi putut face asta cu mult timp în urmă. Am început treptat să aud povești, așa că a trebuit să preiau un anumit grad de control și să spun propria întâmplare, cu tot contextul și cu detaliile corecte.”, a adăugat ea.

În prezent, Sasha este căsătorită cu Ian, cu care a început să iasă încă de la finalul anului 2001. Cei doi sunt căsătoriți din 2016 și au două fiice împreună. Femeia nu a ascuns de soțul ei escapada cu prințul Harry, iar acesta nu a fost deranjat să afle acest detaliu.

ADVERTISEMENT