Life

Dezvăluirile la care nimeni nu se aștepta. Prințul Harry, detalii despre prima noapte de amor: ce spune femeia cu care și-a pierdut virginitatea

Prințul Harry, detalii despre noaptea în care și-a pierdut virginitatea. Ce spune femeia alături de care a petrecut clipele fierbinți.
06.02.2023 | 07:05
Dezvaluirile la care nimeni nu se astepta Printul Harry detalii despre prima noapte de amor ce spune femeia cu care sia pierdut virginitatea
Prințul Harry, detalii despre prima noapte de amor Foto Colaj Fanatik / Hepta și captură Youtube
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a avut o poveste picantă în cartea sa, lansată anul acesta. Acesta a povestit totul despre prima sa noapte de iubire.

Prințul Harry, detalii despre prima noapte de amor

Dar cine nu a fost deloc mulțumită să audă această poveste a fost chiar partenera nopții fierbinți care s-a petrecut în urmă cu 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Femeia alături de care Prințul Harry și-a pierdut virginitatea este căsătorită și mamă a doi copii, așa că nu i-a convenit deloc când a aflat că fratele lui William vorbește despre ea în cartea sa.

Ba mai mult, Sasha Walpole, acum în vârstă de 40 de ani, a spus că nu a fost niciodată avertizată de faptul că această experiență va apărea în cartea Prințului Harry și nici nu i s-a cerut acordul pentru a fi publicate acele informații.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu m-a avertizat că acea poveste va fi inclusă în carte, Harry sau editorii lui ar fi putut să mă găsească și să-mi spună. Vreau o viață liniștită, nu caut celebritate”, a spus Sahsa, conform The Sun.

Ce spune partenera de amor a Prințului Harry

Pe de altă parte, femeia a avut acum ocazia să își spună punctul de vedere referitor la partida de amor cu prințul Angliei, iar detaliile nu i-au făcut deloc cinste.

ADVERTISEMENT

Totul a avut loc la ieșirea dintr-un pub, pe un câmp, când atât Harry cât și femeia erau foarte beți.

După ce au fumat câte o țigară, au început să se sărute. Fără alte discuții, Prințul Harry s-a iubit timp de cinci minute cu Sasha, după care s-au întors la petrecere.

ADVERTISEMENT

„Ne-am furișat, pentru că Harry nu a vrut ca echipa sa de securitate să-l vadă fumând. Eram destul de beți în acel moment, după zece shot-uri de tequila. I-am dat o țigară lui Harry.

Am aprins-o pe a mea și apoi pe a lui. Am terminat țigările și atunci s-a întâmplat. A început să mă sărute. Nu au fost nici discuții, nici cuvinte. Am fost plecați din pub 15 minute, iar sexul a durat aproximativ cinci minute”, a mai spus Sasha, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT