Life

Cine este, de fapt, Sindy de la Survivor România. Concurenta i-a cucerit pe toți cu vocea ei unică

17.03.2021 | 18:28
Cine este de fapt Sindy de la Survivor Romania Concurenta ia cucerit pe toti cu vocea ei unica
ADVERTISEMENT

Sindy, una din concurentele-rezervă de la Survivor România, i-a cucerit pe toți cu vocea ei de copilă, iar mulți se întreabă cine este cu adevărat războinica pe care n-ai cum s-o ratezi ca fan al acestui show!

Blondina născută în Brașov a intrat în competiția filmată în Republica Dominicană de câteva săptămâni și a reușit să devină una din cele mai carismatice războinice.

ADVERTISEMENT

Numele din buletin al fetei este Szidonia Szasz și este prima concurentă rezervă care s-a alăturat Războinicilor în competiția de la Kanal D.

Cine este Sindy de la Survivor România

Sindy are 26 de ani și este de profesie maseur, însă a cochetat și cu sportul, practicând atletism de performanță timp de trei ani, după care s-a aplecat asupra dansului.

ADVERTISEMENT

Tânăra are 1,65 de metri și o greutate de 52 de kilograme, o condiție fizică excelentă pentru a face față provocărilor de pe traseele din Republica Dominicană.

Concurenta a cărei voce nu poate fi confundată de nimeni a mărturisit într-un interviu care sunt motivele reale pentru care s-a înscris în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa.

Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Sindy de la Survivor România pentru postul turc de televiziune înainte de a se alătura echipei din Dominicană.

ADVERTISEMENT

Albert, atras de concurentă?

Sindy a intrat foarte repede la inimile telespectatorilor, dar l-a cucerit în mod special și pe unul dintre băieți, fanii emisiunii fiind convinși că s-ar potrivi de minune cu Albert Oprea.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata.

În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos’, este descrierea pe care i-a făcut-o Albert lui Sindy, atras în mod evident de blondină.

 

 

 

ADVERTISEMENT