Life

Cine este, de fapt, tatăl lui Theo Rose de la Vocea României 2023. Ocupă o funcție importantă în localitatea sa

Cine este, de fapt, tatăl lui Theo Rose de la Vocea României 2023? Bărbatul ocupă o funcție importantă în localitatea sa.
03.11.2023 | 20:01
Cine este de fapt tatal lui Theo Rose de la Vocea Romaniei 2023 Ocupa o functie importanta in localitatea sa
Cine este, de fapt, tatăl lui Theo Rose de la Vocea României 2023. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este, de fapt, tatăl lui Theo Rose de la Vocea României 2023? Ioan Diaconu ocupă o funcție importantă în localitatea sa. De altfel, el are aceeași meserie de mai bine de 20 de ani.

Cine este, de fapt, tatăl lui Theo Rose de la Vocea României 2023

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Este jurat la Vocea României 2023 și de asemenea, este și actriță în serialul Clanul, tot de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

A reușit într-un timp scurt să ajungă la inimile publicului, cu ajutorul pieselor sale, dar și cu atitudinea sa. De asemenea, artista e foarte activă și pe social media, unde își ține la curent fanii cu privire la activitățile ei zilnice.

Menționăm că Theo Rose a devenit și mamă pentru prima oară anul acesta. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, iar ea și Anghel Damian s-au declarat niște părinți cât se poate de împliniți.

ADVERTISEMENT

Cine este însă tatăl lui Theo Rose și cu ce se ocupă? Dacă fiica sa este o artistă de mare succes, iată că Ioan Diaconu activează într-un cu totul alt domeniu și nici că ar încerca altceva.

Mai exact, tatăl lui Theo Rose este antrenor de fotbal, chiar în localitatea unde artista a copilărie. De altfel, el practică această meserie de mai bine de 20 de ani, iar fiica sa este mândră de el.

ADVERTISEMENT

Ce funcție importantă deține Ioan Diaconu

Ioan Diaconu este directorul Centrului Cultural Izvoarele, deci deține și o funcție importantă în oraș. În timpul său liber, tatăl lui Theo Rose se ocupă și de echipele de fotbal din comuna județului Prahova.

Menționăm faptul că nu de puține ori, artista și-a arătat mândria pentru tatăl său. Aceasta este fericită, în special pentru faptul că Ioan Diaconu reușește să antreneze o mulțime de tineri talentați.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, tatăl lui Theo Rose a fost surprins la primele turnee județene care au avut loc în Prahova. Deși numărul echipelor este limitat, iată că dintre cele 9 echipe participante, una dintre ele era antrenată de Ioan Diaconu.

Cu această ocazie, el a vorbit despre Cupa Satelor, dar și despre copiii pe care îi antrenează. Se pare că unii dintre ei nu au chiar toate posibilitățile, însă chiar și așa, adoră să joace.

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi.

Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sendviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!”, a declarat Ioan Diaconu, potrivit gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: