Life

Theo Rose, în lacrimi la Vocea României. Concurentul care a făcut-o să plângă pe artistă: „Mi-ar plăcea să te știe o țară întreagă”

Theo Rose nu și-a putut stăpâni emoțiile la Vocea României. I s-au umplut ochii de lacrimi când a văzut cine se află în fața ei.
27.10.2023 | 22:24
Theo Rose in lacrimi la Vocea Romaniei Concurentul care a facuto sa planga pe artista Miar placea sa te stie o tara intreaga
Theo Rose, cuprinsă de emoții la Vocea României. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a fost luată prin surpindere la Vocea României și nu și-a putut stăpâni emoțiile. La audițiile pe nevăzute s-a prezentat un concurent neașteptat, iar artista a rescunoscut că și-ar dori să aibă șansa să-l antreneze.

Cine este concurentul de la Vocea României care a emoționat-o pe Theo Rose până la lacrimi

Theo Rose a trăit emoții intense în ediția de vineri, 27 octombrie 2023, a emisiunii Vocea României. În fața antrenorilor, la audițiile pe nevăzute s-a prezentat Johnny Bădulescu, un tânăr pe care artista ce ocupă scaunul dublu împreună cu Horia Brenciu îș cunoștea încă din participau împreună la festivaluri.

ADVERTISEMENT

Tânărul are 26 de ani, este din Mioveni, dar locuiește în București. Muzica a fost dintotdeauna pasiunea lui, iar momentul de care este cel mai mândru a fost acum 11 ani, când a cântat cu Al Bano, în Italia.

Totodată, el a luat parte și la o tabără de muzică peste ocean, în cadrul căreia a compus prima lui piesă. Vocea României nu este primul concurs la care Johnny Bădulescu și-a încercat norocul.

ADVERTISEMENT

El a mai participat în trecut și la X Factor și a vrut să studieze muzica în Regatul Unit. Pentru că nu și-a permis cheltuielule, s-a angajat la o corporație. Însă nu s-a regăsit și și-a dat demisia, punându-și toate speranțele în emisiunea de la Pro TV.

A făcut-o pe Theo Rose să plângă

Johnny Bădulescu a ales să interpreteze piesa I’ll never love again și încă din primele secunde a întors trei scaune: Irina, Smiley, Theo și Horia. Tudor Chirilă, pe de altă parte, s-a întors exact la finalul reprezentației.

ADVERTISEMENT

„Nu că sunt bucuros că sunt aici, sunt în extaz total”, a spus Johnny Bădulescu la Vocea României. Theo Rose, cu lacrmi în ochi, a dezvăluit: „Cred că există un moment pentru fiecare și tare mi-ar plăcea ca momentul tău să înceapă de acum, de la Vocea României și să te știe o țară întreagă pentru cât de bun ești”.

E ciudat că nu am auzit de tine până acum. Mă bucur foarte tare că ai venit! Cânți fantastic, ai o voce superbă și mi-aș dori foarte tare să te am în echipa mea! Ești genul de voce masculină cu care îmi place să lucrez”, a remarcat Smiley, conform protv.ro. 

ADVERTISEMENT

Și Irina Rimes l-a vrut în echipa sa, dar cel care a reușit să-l convingă să li se alăture a fost Horia Brenciu. „Cred că aș avea ceva sfaturi foarte bune pentru tine, pentru că prin toată dragostea noastră, te putem duce până în finală”, a fost argumentul pe care colegul de echipă al lui Theo Rose l-a avut la Vocea României.

ADVERTISEMENT