Life

Cine este Diane Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Cum și-a cunoscut concurenta din echipa lui Bontea soțul

Cine este soțul lui Diane Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Concurenta a fost aleasă de Sorin Bontea pentru a face parte din echipa sa.
11.05.2023 | 20:17
Cine este Diane Inamahoro de la Chefi la cutite 2023 Cum sia cunoscut concurenta din echipa lui Bontea sotul
Cine este Diane Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diane Inamahoro l-a cucerit pe Sorin Bontea la Chefi la cuțite 2023, iar acesta a ales-o în echipa sa. Concurenta are, însă, o poveste de viață impresionantă. A venit în România de dragul soțului său și a rămas aici.

Cine este Diana Inamahoro, concurenta pe care Sorin Bontea a ales-o în echipa la Chefi la cuțite 2023

Diane Inamahoro a cucerit inimile publicului încă din preselecțiile pentru Chefi la cuțite 2023. Energia sa pozitivă și faptul că a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze a atras simpatia telespectatorilor și nu numai.

ADVERTISEMENT

Iar faptul că este și o bucătăreasă iscusită a făcut-o să treacă mai departe, iar acum a fost aleasă de Sorin Bontea pentru a face parte din echipa lui. Concurenta care va purta tunica roșie, are o poveste de viață inedită.

Diane Inamahoro a dezvăluit la Chefi la cuțite 2023 că are 34 de ani și vine tocmai din Burundi, Africa și lucrează ca mediator cultural. Prima dată, concurenta show-ului de la Antena 1 a venit în România în anul 2012, împreună cu actualul său soț.

ADVERTISEMENT

Bărbatul lucra ca geograf în Burundi și așa au ajuns să se cunoască. „Am ajuns în România pentru prima dată în 2012 cu actualul meu soț. S-a potrivit tocmai bine pentru că terminasem facultatea.

Cum am ajuns în România, Ștefan m-a pus în legătură cu organizația care asista migranții din afara Uniunii Europene. Din 2016 lucrez cu ei ca mediator intercultural”, a povestit Diane Inamahoro la Chefi la cuțite 2023.

ADVERTISEMENT

Diane Inamahoro are patru copii

Diane s-a îndrăgostit iremediabil de România și nu a mai plecat de aici. A clădit o familie cu soțul său și împreună au patru copii. Totuși, concurenta nu și-a uitat meleagurile natale și merge des în vizită cu cei mici.

„Mi-am cunoscut soțul în Burundi, lucra acolo ca geograf. A lucrat mult în Africa. Prima întâlnire a fost pe stradă, el m-a văzut, eu mă duceam să iau un autobuz către casă și a venit după mine. M-a luat de mână, chiar urcam în autobuz, și s-a prezentat foarte liniștit.

ADVERTISEMENT

A zis că îl cheamă Ștefan Roman și că e din România. Mi-a lăsat numărul de telefon și mi-a zis că și-ar dori să ne cunoaștem mai bine. El s-a îndrăgostit la prima vedere, mie mi-a luat un pic de timp. Trebuia să văd dacă e serios omul. A fost prea serios!”, a povestit Diana Inamahoro conform a1.ro. 

ADVERTISEMENT