Life

Cine este Ema Uta, regina machiajului din România. I-a înnebunit pe toți bărbații cu frumusețea ei. De ce ar fi agresat-o Alex Bodi

Cine este Ema Uta, supranumită ”Regina transformărilor” din țara noastră. Are o siluetă de vis, e curtată de mulți bărbați. Motivul pentru care a fost atacată de Alex Bodi.
09.02.2023 | 19:10
Cine este Ema Uta regina machiajului din Romania Ia innebunit pe toti barbatii cu frumusetea ei De ce ar fi agresato Alex Bodi
Cine este Ema Uta, supranumită ”Regina transformărilor” din țara noastră. Are o siluetă de vis, e curtată de mulți bărbați. Motivul pentru care a fost atacată de Alex Bodi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este frumoasa blondină, cunoscută în showbiz-ul autohton drept regina machiajului. I-a înnebunit pe toți bărbații cu frumusețea ei. De ce ar fi agresat-o fostul soț al Biancăi Drăgușanu, într-un local de fițe din Capitală.

Cine este Ema Uta, supranumită ”Regina transformărilor” din țara noastră. Are o siluetă de vis, e curtată de mulți bărbați. Motivul pentru care a fost atacată de Alex Bodi

Ema Uta este supranumită ”Regina transformărilor”, fiind una dintre artistele la care apelează numeroase vedete. Blondina originară din Râmnicu Vâlcea, născută pe 17 august 1991, își urmează pasiunea pentru machiaj de la 16 ani, iar de mai bine de 7 ani are și o școală în domeniu.

ADVERTISEMENT

La început reproducea machiajele pe care le vedea în revistele de modă. Și-a format mâna și mai apoi a plecat în Marea Britanie unde a terminat cursurile Școlii Ilaamasque din Londra. Ulterior, a adus ceva nou pe piața românească.

Tânăra de 31 de ani este un fenomen în industria de make-up din România și ocupă un loc important în lumea frumuseții. Vedeta este singurul make-up artist român care a fost solicitat să participe la NYX Artistic Revelry, eveniment desfășurat în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Inna, Mădălina Ghenea, Delia Matache, Anda Adam, Ruby, Lora și Cristina Spătar sunt doar câteva dintre persoanele publice care au apelat la talentul frumoasei blondine care are un succes răsunător în branșă de foarte mulți ani. Este curtată de foarte mulți bărbați.

„Facem parte din lume diferite, știe toată lume din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă.

ADVERTISEMENT

Mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu «negociez» vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură.

Nu accept «oferte» și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor”, a declarat Ema Uta, după ce Gabi Bădălău i-a propus să o ducă într-o vacanță, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ema Uta, agresată de Alex Bodi. Au avut o relație cu năbădăi

Ema Uta ar fi fost agresată de Alex Bodi cu care a avut o relație cu năbădăi o perioadă destul de lungă. Frumoasa blondină a fost chemată într-un loc din Herăstrău de niște prieteni comuni, afaceristul dorindu-și încă o împăcare, însă lucrurile au degenerat.

Renumitul make-up artist nu mai vrea să facă niciun pas înapoi și pare că vrea să dea uitării povestea de dragoste trăită cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Se pare că musculosul nu a acceptat separarea și a recurs la jigniri și chiar violență.

ADVERTISEMENT