Life

Ema Uta și Alex Bodi, împăcare după un Crăciun petrecut separat! În ce stațiune cu ștaif s-au dus să se iubească

2023 i-a prins pe Ema Uta și Alex Bodi împreună, după ce la finalul anului trecut, FANATIK a anunțat în exclusivitate separarea acestora.
07.01.2023 | 19:27
Ema Uta si Alex Bodi impacare dupa un Craciun petrecut separat In ce statiune cu staif sau dus sa se iubeasca
Ema Uta și Alex Bodi, din nou împreună. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Surpriză mare în lumea showbiz-ului! Ema Uta și Alex Bodi s-au împăcat la început de an, după ce se despărțise fix înainte de Ajunul Crăciunului.

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat

FANATIK a anunțat în exclusivitate pe 23 decembrie 2022 separarea dintre make-up-artista vedetelor și controversatul bărbat, cea de-a treia pe anul trecut, oferind câteva detalii despre ce a dus la această nouă ruptură.

ADVERTISEMENT

Ei bine, anul 2023 le-a adus gânduri mai bune celor doi, așa că și-au mai dat o nouă șansă (nici nu mai putem spune a câta e, în total, de când cei doi sunt împreună). Cert este că relațiile lui Alex Bodi sunt parcă trase la indigo.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a avut până acum o serie de relații cu suișuri și coborâșuri. Acestuia pare să îi placă dragostea cu năbădăi, dacă e să privim la nenumăratele despărțiri de fosta nevastă ori relația pe care a avut-o cu Daria Radionova, cu care ba era împreună, ba nu mai voia să audă de ea.

ADVERTISEMENT

 

alex bodi ema uta
Alex Bodi și Ema Uta, escapadă în Alpii Francezi. Foto: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex)

 

Au mers în vacanță într-o stațiune din Alpii Francezi

Aceeași soartă pare să o aibă acum și frumoasa Ema Uta, cu care Alex Bodi a ajuns la munte, cei doi celebrând împăcarea într-o nouă vacanță după destinațiile exotice pe care le-au vizitat la sfârșitul anului trecut.

Iubăreții n-au ales stațiunile montane de la noi, ci Munții Alpi, unde cazarea ajunge până la 1.000 de euro pe noapte. Aceștia au ales, așadar, Courchevel, un resort de lux aflat la 190 de kilometri de aeroportul din Geneva, recunoscut drept unul din locurile din Europa unde sezonul de ski durează cel mai mult pe parcursul anului.

ADVERTISEMENT

Din imaginile postate de Bodi și Ema Uta pe Instagram, reiese că împăcarea le-a priit, aceștia distrându-se pe pârtia de ski. Bodi e surprins fumând vesel dintr-o narghilea, iar Ema Uta a postat mai multe story-uri dintr-un club din stațiunea franceză. Oare cât va dura de data asta povestea de iubire?