News

Cine este fata găsită moartă pe un câmp din Teleorman. Fostul iubit a murit, într-un accident, în aceeași zonă

Au apărut noi detalii despre cazul dramatic din Teleorman, acolo unde o fată de 21 de ani a fost găsită moartă pe un câmp. Iubitul ei a murit, în aceeași zonă, într-un accident.
24.10.2022 | 18:01
Cine este fata gasita moarta pe un camp din Teleorman Fostul iubit a murit intrun accident in aceeasi zona
Cine este tânăra găsită moartă în Teleorman. Alina avea 21 de ani. Fostul iubit, decedat într-un accident produs în aceeași zonă. Sursa foto: dbonline.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără în vârstă de 21 de ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, a fost găsită moartă pe un câmp din localitatea Frumoasa. Cu doar câteva ore înainte, fostul ei iubit a murit într-un grav accident rutier, în aceeași zonă.

Cine este tânăra găsită moartă în Teleorman. Alina avea 21 de ani. Fostul iubit, decedat într-un accident produs în aceeași zonă

Încep să apară informații care să explice tragicul eveniment petrecut în ultimele ore în județul Teleorman.

ADVERTISEMENT

Fata găsită moartă de un localnic în zona localității Frumoasa ar fi Alina. E vorba de o tânără de 21 de ani aflată într-o relație tensionată cu fostul iubit.

În ceea ce-l privește pe bărbatul de 28 de ani, acesta a murit, duminică seara, în aceeași zonă, într-un teribil accident rutier.

ADVERTISEMENT

Mașina sa a intrat frontal într-un copac. Apoi, la câteva ore, Alina era găsită moartă pe un câmp din apropiere, cu urme de violență pe corp.

Până în acest moment, ancheta nu a scos în evidență date certe care să indice că fostul iubit al Alinei ar fi responsabil de uciderea ei.

ADVERTISEMENT

Au apărut însă informații care confirmă faptul că între cei doi tineri exista o relație foarte încordată.

Bunica bărbatului dezvăluie, pentru emisiunea Acces Direct, că Alina ar fi fost amenințată de mai multe ori de Florin (n.r. fostul iubit).

ADVERTISEMENT

”Părinții lui au decedat, mama lui a avut o boală și a decedat în urmă cu 18 ani, iar tatăl lui în urmă cu 3 ani, însă el locuia împreună cu cei doi frați.

În ultimele trei luni, pentru o viață mai bună, a decis să plece în Franța ca să muncească.

S-a întors în România și s-a mutat în București. Alina, fosta lui iubită, locuia în Alexandria și lucra la o farmacie veterinară. Tot pe surse am aflat că Alina ar fi fost amenințată de Florin”, a spus femeia.

Presa locală: Fostul iubit nu suporta faptul că Alina avea altă relație

În presa locală au apărut informații conform cărora fostul iubit al Alinei era extrem de gelos.

Site-ul ImpactNews notează că bărbatul nu ar fi suportat că fata mai avea o relație. Astfel, cei doi ar fi decis să se întâlnească, duminică seara, undeva în Alexandria, unde fata era cu actualul iubit, să pună la punct lucrurile.

Ulterior, el avea să-și găsească sfârșitul într-un accident, iar ea era găsită moartă pe un câmp. Ambele tragedii au avut loc în aceeași zonă.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-au produs cele două tragedii.

ADVERTISEMENT