Life

Cine este fratele lui Dani Oţil: “M-a învăţat să fumez, m-a bătut să mă las”

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din România. În pofida notorietății sale, puțini știu cine este fratele moderatorului de la Antena 1.
11.07.2022 | 11:28
Cine este fratele lui Dani Otil. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Oțil este cunoscut în întreaga țară, prin prisma profesiei sale de prezentator. În timp ce el se bucură de fani și faimă, fratele lui este mai puțin cunoscut de public, mai ales că stă departe de lumina reflectoarelor.

Dani Oțil are un frate cu patru ani mai mare. Prezentatorul i-a urat ”La mulți ani!”

În cadrul emisiunii sale, de la Antena 1, Dani Oțil a ținut să-i ureze ”La mulți ani!” fratelui său, Dorin Oțil, chiar dacă acesta nu se uită la televizor. De asemenea, moderatorul i-a mulțumit lui Dorin pentru severitatea de care i-a dat dovadă în anumite momente.

ADVERTISEMENT

”Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată “La mulți ani!” lui frate-miu pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a 5-a ca să nu mai fumez.

Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona, d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici la televizor”, a spus Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

ADVERTISEMENT

Cu patru ani mai mare este Dorin Oțil față de Dani Oțil. Deși sunt frați, cei doi evită să se expună împreună în lumina reflectoarelor și chiar pe rețelele de socializare.

Fratele lui Dani Otil
Dorin Oțil, fratele lui Dani Oțil, alături de partenera sa. Sursa foto: facebook

”Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După relaţia s-a super sudat. E cu patru ani mai mare.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie.

Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, a mai mărturisit Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Dorin Oțil

Dorin Oțil, conform profilului de facebook, unul discret, de altfel, lucrează la o companie de software și este stabilit în localitatea Parta, din județul Timiș. La rândul său, Dorin are întemeiată o familie.

ADVERTISEMENT
Tags: