News

Cine este interlopul care și-a uitat pistolul într-o cabină de probă. Bărbatul a fost arestat

Un interlop cunoscut din Prahova a ajuns în spatele gratiilor. Acesta și-a uitat pistolul într-un magazin.
24.06.2021 | 16:45
Cine este interlopul care sia uitat pistolul intro cabina de proba Barbatul a fost arestat
Cine este interlopul care și-a uitat pistolul într-o cabină de probă. Bărbatul a fost arestat. Sursa foto: colaj facebook
ADVERTISEMENT

Nicolae Valentin Gălățeanu, un cunoscut interlop prahovean, a ajuns de râsul…lumii. A fost arestat pentru deținere de armă letală, după ce și-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin.

Nicolae Gălățeanu, zis Rașpa a fost implicat de-a lungul timpului în foarte multe scandaluri. În anul 2009, din cauza lui s-a dat alertă de gradul 0 în Prahova.

ADVERTISEMENT

Cine este interlopul care și-a uitat pistolul într-o cabină de probă

De-a lungul timpului, interlopul în vârstă de 36 de ani  fost implicat implicat în mai multe incidente, fiind un nume foarte cunoscut autorităților. De această dată a fost însă urmărit de un ghinion incredibil. Și-a uitat într-o cabină de probă dintr-un magazin o geantă în care se afla un pistol cu glonț.

Alături a fost găsit și un încărcător cu 8 cartușe. Nicolae Valentin Gălățeanu a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în modalitatea deținerii și portului fără drept a unei arme letale.

ADVERTISEMENT

Inițial bărbatul a spus că arma nu îi aparține, dar în final a recunoscut.

“În  ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost  găsită o  geantă în care se afla un pistol. Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că arma este  una de tip letal”. se arată în comunicatul poliției.

Alarmă de gradul 0 în Prahova din cauza lui Gălățeanu

Polițiștii din mai multe județe îl cunosc destul de bine pe Nicolae Gălățeanu, zis Rașpa. Acesta a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe incidente.

ADVERTISEMENT

Poate cel mai cunoscut a avut loc în 2009. Atunci, polițiștii din Ploiești au primit o informație potrivit căreia ar fi urmat să aibă loc un adevărat măcel între rromii ursari și zavragii. Rașpa și un prieten de-al său din clanul Zavragiilor i-au rănit cu săbiile pe liderii rromilor ursari, așa că s-a spus că aceștia au vrut să se răzbune.  Polițiștii au împânzit tot orașul și în final bătaia nu a mai avut loc.

În anul 2010, Rașpa a fost arestat pentru furt calificat. Atunci, după ce a furat băuturi alcoolice dintr-o benzinărie l-a jefuit și pe taximetristul care îl ducea spre casă. În scurt timp a fost prins de polițiști și s-a dovedit că în momentul comiterii faptelor acesta era drogat.

ADVERTISEMENT