Life

Cine este Irina Ichim, soția de aviator care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

02.04.2021 | 21:59
Cine este Irina Ichim sotia de aviator care ia impresionat pe juratii de la Romanii au talent
Cine este Irina Ichim, soția de aviator care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Sursa foto: capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Irina Ichim este soție de aviator și i-a impresionat pe jurații de la „Românii au talent” cu vocea ei, rămași fără cuvinte, după ce femeia de 61 de ani și-a finalizat momentul. Cu o energie ieșită din comun, aceasta a făcut senzație pe scena de la Pro TV. 

Irina Ichim reprezintă Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei și Aeronauticii, filiala General Aviator Aurel Niculescu, din Galați. De trei decenii, concurenta este căsătorită cu un aviator rus și a venit la show-ul de talente pentru a le arăta juraților că poate îmbina meseria ei cu arta.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, concurenta a primit patru de „DA” și va trece în etapa următoare. Cu această ocazie, Smiley a făcut o dezvăluire despre cariera tatălui său, tot în aviație.

Cine este Irina Ichim, soția de aviator care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

„Mă numesc Irina Ichim, reprezint Asociaţia Română pentru Promovarea Istoriei Aeronauticii. Sunt general aviator, filiala Galaţi. M-am născut într-o zi de primăvară, acum 61 de ani, în oraşul de la Dunăre, oraşul Galaţi şi la malul bătrânului Danubius mi-am găsit dragostea, fericirea.

ADVERTISEMENT

Aşa că de peste 30 de ani sunt căsătorită cu un aviator rus, de peste 30 de ani suntem împreună, o celulă în zbor.Am venit pentru că este o oportunitate de a aduce în faţa tuturor, aviaţie, muzică şi poezie”, a spus Irina Ichim în prezentarea ei.

Jurații au fost de-a dreptul impresionați de numărul Irinei Ichim și i-au dat, fără să stea pe gânduri, patru de „DA”, așa că poate fi văzută și în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt în turnul de control de cânt a început doamna să cânte. Sărut mâna, doamnă! Vă pot confirma, nu a mai zburat nimic, pur şi simplu toate avioanele s-au oprit ca să vă asculte. ştiţi cum se aude aici în turnul de control, numai vocea dvs. Nu am auzit niciun motor de avion, nimic”, i-a transmis Andi Moisescu.

Irina Ichim i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent
Irina Ichim i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent. Sursa foto: capturi Pro TV

Smiley a dezvăluit care este meseria tatălui său

Impresionat de concurentă, Smiley a dezvăluit ce meserie are tatăl lui, care lucrează tot în domeniul aviației. În plus, cântărețul a petrecut mult timp alături de aviatori și a văzut că au un mod diferit de a percepe viața.

ADVERTISEMENT

„Doamnă, sunteţi de aceeaşi vârstă cu părinţii mei, tata e aviator. Tot momentul a fost ca un zbor. Când aţi început a fost un pic zdruncinat, prima frază muzicală a fost uşor zdruncinată până v-aţi luat zborul, după care zborul a fost lin, aţi aterizat fără probleme. Felicitări!

(…) Eu am cunoscut mulţi aviatori, colegi de-ai tatălui meu şi am fost în preajma lor, am zburat cu ei, am petrecut cu ei şi aviaţia într-adevăr dă senzaţia. Adică au o altă poftă de viaţă pentru că ei îţi riscă viaţa tot timpul când se ridică de la sol, se poate întâmpla orice şi atunci trăiesc fiecare zi altfel. Au mai multă bucurie, cred, trăiesc la alte cote, altă altitudine”, a declarat iubitul Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT