Sport

Cine este iubita lui Juan Bauza? Starul lui FC U Craiova și-a găsit sufletul pereche

Marea absență de la FC U Craiova 1948 din ultima lună, Juan Bauza „înscrie” în viața privată. Starul argentinian se iubește cu o fostă jurnalistă.
06.11.2023 | 19:56
Cine este iubita lui Juan Bauza Starul lui FC U Craiova sia gasit sufletul pereche
Cine este iubita lui Juan Bauza? Starul lui FC U Craiova și-a găsit sufletul pereche. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Juan Bauza și-a găsit liniștea în afara dreptunghiului verde, iar starul argentinian de la FC U Craiova 1948 trăiește o poveste de dragoste cu Francesca Simionescu. Tânăra din Craiova este o fostă jurnalistă, iar titularul grupării din Bănie profită de timpul liber.

Povestea de dragoste a lui Juan Bauza! Starul lui FC U Craiova 1948 se iubește cu o fostă jurnalistă

O accidentare din timpul antrenamentul din baza de pregătire „Tărâmul Leilor” l-a scos din circuit pe Juan Bauza la FC U Craiova 1948. Argentinianul și-a luxat brațul după o execuție și a ratat derby-ul Olteniei cu Universitatea Craiova, însă oltenii speră să îl recupereze la timp pentru partida cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza i-a încurajat pe colegii săi de la FC U Craiova 1948 din tribunele stadionului „Ion Oblemenco” și așteaptă cu nerăbdare revenirea alături de ei. Totuși, starul „alb-albaștrilor” a avut timp liber pentru a-și petrece timpul alături de noua sa iubită.

Juan Bauza trăiește o poveste de dragoste cu Francesca Simionescu, fostă jurnalistă în România la Digi24 și Antena 1. Cei doi s-au afișat pe rețelelele de socializare în ultima lună, fiind suportul moral pentru mijlocașul argentinian în perioadă accidentării.

ADVERTISEMENT

Francesca Simionescu s-a retras din jurnalism în urmă cu doi ani de zile, după un episod neplăcut: „Acum două zile, eram eu într-un supermarket iar un domn binevoitor i-a dat una peste cameră colegului meu.

Mi s-a întâmplat de nenumărate ori să fiu jignită sau chiar împinsă pe stradă, în timp ce eram la serviciu, de diferiți oameni. Și ce credeți, s-a întâmplat asta având microfoane diferite în mână, deci nu vreau să generalizez atunci când mă refer la public”.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza, ghinon la FC U Craiova: „Te saturi, dar ce să faci”

Juan Bauza este campionul ghinionului la FC U Craiova 1948, fiind unul dintre titularii de care accidentările s-au lipit des în ultima perioadă. Adrian Mititelu Jr. a declarat la FANATIK SUPERLIGA că staff-ul medical al „alb-albaștrilor” speră să îl recupereze pentru derby-ul cu FCSB.

„Bauza este lovit de ghinion. Sper să treacă peste această pasă proastă prin care trece din punct de vedere al șansei lui în viață. În ultimii doi ani a avut 4-5 accidentări care l-au ținut cel puțin o lună în afară. Acum, la ultimul antrenament.

ADVERTISEMENT

A făcut o foarfecă la antrenament, a căzut pe mână și și-a luxat cotul, bine că nu a avut fractură. Te saturi, dar ce să faci, se cunoaște lipsa lui, poate va trece peste această perioadă proastă, va evolua cursiv și nu va mai lipsi de la echipă.

Mereu a avut perioade bune, după care s-a întâmplat ceva. Sperăm să poată evolua la meciul cu FCSB”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT