Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Juan Bauza, obsesia lui Adrian Mititelu. „Zici că e Pele! Nu cu el s-a ajuns aici?”

Absența lui Juan Bauza e motivul decăderii lui FC U Craiova 1948, crede Adrian Mititelu. Patronul oltenilor este însă contrazis dur.
31.10.2023 | 09:45
Juan Bauza obsesia lui Adrian Mititelu Zici ca e Pele Nu cu el sa ajuns aici
Juan Bauza, obsesia lui Adrian Mititelu. „Zici că e Pele! Nu cu el s-a ajuns aici?” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Juan Bauza nu a mai jucat în SuperLiga pentru FC U Craiova 1948 din 22 septembrie, de la înfrângerea cu Oțelul, scor 0-2. Playmakerul argentinian este accidentat, iar Adrian Mititelu crede că acesta este motivul pentru care echipa sa a ajuns la retrogradare, pe loc de baraj.

Juan Bauza, obsesia lui Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova, criticat aspru

Juan Bauza (27 de ani) a jucat doar opt meciuri în acest sezon de SuperLiga. „Decarul” lui FC U Craiova 1948 a stat mai mult accidentat și nu i-a putut ajuta pe olteni, care, după 14 etape, au ajuns pe locul 13, cu 14 puncte, la patru lungimi de retrogradarea directă.

ADVERTISEMENT

„Zici că e Pele, Bauza, păi nu cu Bauza a ajuns aici? Păi ce, Bauza e accidentat de 15 etape? La ce investiții face domnul Adrian Mititelu, el stă doar într-un jucător? Acolo sunt alte probleme, e o greșeală de management, de strategie. Să intre Bauza, dar nu îl ia nimeni de doi ani de zile”, a declarat Robert Niță în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„E o scuză pentru nea Adi. (n.r. – nu sunte afectați ceilalți jucători că Mititelu vorbește doar de Bauza?) Nu cred că îi afectează. Ei trebuie să își vadă de jocul lor acolo. Doar că a investit foarte mulți bani domnul Mititelu și stă într-un singur jucător. Nu, ia-ți cinci de Bauza!”, a adăugat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Adrian Mititelu după înfrângerea cu UTA

Adrian Mititelu a fost extrem de mâhnit la finalul eșecului cu UTA Arad, scor 2-3. Patronul oltenilor pune forma proastă a echipei seama absențelor. „Nu uitați că întâlnim trei dintre cele mai bune echipe din România în următoarele trei meciuri, ceea ce este foarte greu pentru noi și nu știu pe unde vom scoate cămașa.

Arbitrajul a contribuit serios ca de obicei, ne-am obișnuit cu asta, dar nu este cauza principală pentru înfrângere. Am schimbat sistemul, ne gândeam că pot să fie dificultăți cel puțin în primele două, trei meciuri.

ADVERTISEMENT

Am hotărât să schimbăm sistemul, jucătorii pe care îl avem parcă s-ar plia mai bine pe sistemul ăsta. Cu Bauza, Baten și Lacroix în teren cred că lucrurile stăteau altfel.

Suntem pe loc de baraj, ferească Dumnezeu de mai rău. Trebuie să luptăm să strângem cât putem în astea trei meciuri, însă nu este exclus după astea trei meciuri să fim pe loc de retrogradare direct. M-am uitat pe clasament și am realizat că suntem într-un pericol foarte mare”, a declarat Adrian Mititelu, după FC U Craiova – UTA 2-3.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA HORIA IVANOVICI se vede LIVE și exclusiv, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT