Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Juan Bauza, campionul ghinionului. Mititelu a anunțat ce a pățit la antrenament

Vedeta lui FCU Craiova, Juan Bauza, s-a accidentat iar.
26.10.2023 | 14:00
Juan Bauza campionul ghinionului Mititelu a anuntat ce a patit la antrenament
Juan Bauza, lovit de ghinionul accidentărilor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Juan Bauza s-a accidentat iar. Argentinianul pare lovit de ghinioane, în ultimii ani fiind mai mult accidentat decât apt.

Juan Bauza s-a accidentat din nou

Adrian Mititelu Jr. a anunțat, la FANATIK SUPERLIGA, că vedeta echipei patronate de tatăl său, Juan Bauza, a suferit o nouă accidentare.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a lovit la un antrenament, într-un mod banal, dar va sta în tribună o perioadă, având cotul luxat după ce a încercat o execuție spectaculoasă la antrenament.

Acesta a vrut să facă o “foarfecă”, dar a căzut peste mână. Medicii au spus că este vorba de o luxație. Se putea și măi rău: putea avea fractură, ceea ce ar fi făcut perioada petrecută în afara terenului mai lungă.

ADVERTISEMENT

Craiova speră să îl recupereze până la meciul cu FCSB. Până atunci, oltenii mai au trei meciuri de jucat, inclusiv derby-ul cu rivala locală, Universitatea Craiova.

Bauza este lovit de ghinion. Sper să treacă peste această pasă proastă prin care trece din punct de vedere al șansei lui în viață. În ultimii doi ani a avut 4-5 accidentări care l-au ținut cel puțin o lună în afară.

ADVERTISEMENT

Acum, la ultimul antrenament. A făcut o foarfecă la antrenament, a căzut pe mână și și-a luxat cotul, bine că nu a avut fractură. Te saturi, dar ce să faci, se cunoaște lipsa lui, poate va trece peste această perioadă proastă, va evolua cursiv și nu va mai lipsi de la echipă.

Mereu a avut perioade bune, după care s-a întâmplat ceva. Sperăm să poată evolua la meciul cu FCSB”, a spus Adrian Mititelu Jr, la FANATIK SUPERLIGA. Anterior, olteanul vorbise și despre meciul cu Poli Iași, în care consideră că echipa lui a fost dezavantajată.

ADVERTISEMENT

De când joacă în prima ligă, Juan Bauza a avut trei accidentări mari, absentând 73 de zile de la echipă, conform Transfermarkt. Cel mai mult a ratat șapte meciuri din cauza unei accidentări.

Problema principală nu o reprezintă accidentările în sine, ci faptul că își revine greu, în sensul că își pierde forma bună pe care o are înainte să se accidenteze.

Opt meciuri, trei goluri și trei pase de gol a adunat Bauza pentru FCU Craiova în acest sezon. 62 de meciuri, 12 goluri și 17 pase de gol a adunat în total pentru olteni.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Adrian Mititelu Jr., despre situația lui Juan Bauza

ADVERTISEMENT