Life

Cine este iubitul lui Carmen Negoiță. Concurenta Bravo, ai stil! este mai îndrăgostită ca niciodată

Cine este iubitul lui Carmen Negoiță. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities este mai îndrăgostită ca niciodată.
08.09.2021 | 17:15
Cine este iubitul lui Carmen Negoita Concurenta Bravo ai stil este mai indragostita ca niciodata
Cine este iubitul lui Carmen Negoiță. Concurenta Bravo, ai stil! este mai îndrăgostită ca niciodată. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este iubitul lui Carmen Negoiță, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Tânăra este mai îndrăgostită ca oricând și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei.

Concurenta show-ului de fashion de la Kanal D este împreună de câteva luni cu politicianul Cătălin Boboc. De curând, cei doi au făcut un pas important în relația lor și s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul lui Carmen Negoiță. Concurenta Bravo, ai stil! este mai îndrăgostită ca niciodată

Carmen Negoiță a dezvăluit câteva detalii despre iubitul ei, Cătălin Boboc. Femeia de afaceri este una dintre concurentele noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”.

După o lună de relație, Carmen Negoiță și Cătălin Boboc s-au mutat deja împreună. Cei doi se înțeleg foarte bine și s-au cunoscut la un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, după cum a dezvăluit vedeta în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Carmen Negoiță a spus , pentru revista VIVA, că partenerul ei este „un bărbat frumos, responsabil, așezat, cu simțul datoriei, dar este atent la oameni, empatic, știe să zâmbească și să se bucure de viață”.

Concurenta de la Kanal D a mai spus despre iubitul ei că i s-a părut dur prima dată când l-a văzut. Ulterior, aceasta și-a dat seama că este „un tip sociabil și de viață”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Boboc are 45 de ani și este secretar de stat la Ministerul Muncii. Bărbatul mai are un copil dintr-o relație anterioară.

Cum s-au cunoscut Carmen Negoiță și Cătălin Boboc

Carmen Negoiță a mai dezvăluit, pentru sursa citată, cum l-a cunoscut pe iubitul ei. Lucrurile au mers destul de repede între ei, dat fiind faptul că s-au mutat împreună după o lună de relație.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut la un brunch, prin intermediul unor prieteni comuni, iar câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să merg cu el la o zi de naștere și am acceptat.

De atunci, ne-am întâlnit în fiecare zi, vorbeam la telefon și toată treaba cu datingul a durat patru zile.

Apoi, mi-a spus că își dorește ceva serios și am fost de acord să încercăm. O lună mai târziu, m-a întrebat dacă vreau să ne mutăm împreună și am acceptat”, a mai spus vedeta.

Carmen Negoiță și iubitul ei, Cătălin Boboc
Carmen Negoiță și iubitul ei, Cătălin Boboc. Sursa foto: Instagram

Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021 a fost căsătorită cu Liviu Negoiță în trecut, dar au divorțat în 2011. De atunci, blondina și-a deschis propriile afaceri și a devenit o femeie independentă, așa că i-a fost foarte greu să-și găsească un iubit.

„Este destul de greu, ca femeie independentă, să găsești pe cineva care să fie la același nivel, chiar și energetic, nu numai ca realizări.

(…) Ce îmi place la iubitul meu este că mă face să mă simt femeie. Și sunt așa pentru că el este un bărbat asumat, stăpân pe sine, foarte puternic.

Se implică în toate lucrurile, muncim de luni până vineri, dar știm și să ne distrăm. Avem pasiuni comune și ne place ordinea”, a mai spus Carmen Negoiță pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT