Life

Cine este Iulia Andreea Vîlceanu, tânăra de 20 de ani care a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Andra: ”Ești acea notă pură care ajunge la suflet”

Iulia Andreea Vîlceanu are 20 de ani și a ridicat jurații de la Românii au Talent în picioare. Tânăra a primit Golden Buzz pentru momentul său din această seară.
16.03.2024 | 00:22
Cine este Iulia Andreea Vilceanu tanara de 20 de ani care a primit Golden Buzz la Romanii au Talent Andra Esti acea nota pura care ajunge la suflet
Iulia Andreea Vîlceanu a primit propunere de la Smiley să meargă la ei la studioul de înregistrări. Sursa foto: captură TV
ADVERTISEMENT

Românii au Talent este una dintre cele mai iubite emisiuni din România. În 2024, Sezonul Fenomen este dedicat celor mai talentați români. În ediția din această seară, pe scenă au urcat mulți români talentați, însă, unul singur a reușit să smulgă Golden Buzz-ul.

Cine este și cu ce se ocupă Iulia Andreea Vîlceanu, concurenta de la Românii au Talent

Ediția Românii au Talent din această seară a fost una plină de talent, dar și de emoții. Ca de obicei, cei mai talentați români ajung în fața juraților, iar scopul lor este unul singur. Și anume, acela de a primi cei trei ”DA”.

ADVERTISEMENT

Așa cum spune tradiția, doar cei mai buni ajung să primească mult râvnitul Golden Buzz din partea juraților. Pentru a primi acest buton norocos care le garantează locul în semifinale, concurenții trebuie să aibă un talent aparte cu care să ajungă la inimile juraților.

În ediția din această seară, cea care a ”smuls” Golden Buzz-ul a fost nimeni alta decât Iulia Andreea Vîlceanu. Tânăra de 20 de ani a urcat pe scenă încrezătoare și i-a ridicat pe cei patru jurați în picioare.

ADVERTISEMENT

Iulia Andreea Vâlceanu a venit doar cu o chitară și a interpretat o piesă compusă de ea. Tânăra i-a impresionat pe toți cu versurile ei, iar cei patru jurați au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au aplaudat mesajul piesei și i-au prevăzut un viitor strălucit în industrie.

”Într-o lume plină de zgomot, tu ești acea notă pură care ajunge la suflet”, a spus Andra, emoționând-o până la lacrimi pe concurentă.

ADVERTISEMENT

Iulia Andreea Vîlceanu sau Villia, după numele ei de scenă, a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș

Iulia Andreea Vîlceanu i-a impresionat pe jurați, dar și pe Pavel Bartoș și Smiley. Pavel le-a luat-o tuturor înainte și a apăsat Golden Buzz-ul. Atât el, cât și Smiley au recunoscut că au asistat la un adevărat fenomen. Pentru că are un talent deosebit la compoziție, Smiley i-a propus să meargă la el la studio.

Iulia Andreea Vîlceanu are 20 de ani și este din Satu Mare. Tânăra este studentă la Psihologie, iar marea ei pasiune este muzica. Iulia Andreea nu doar că se pricepe de minune să cânte la chitară, dar se inspiră din orice pentru a-și compune piesele. Ba chiar are un jurnal muzical pe care îl ține de ani buni de zile.

ADVERTISEMENT

”Pasiunea pentru muzică a venit de când eram mică. S-a întâmplat pentru că aveam muzica în jurul meu. Părinții mei sunt juriști, eu am avut mereu chitară în casă. Am început să scriu când aveam 11-12 ani. A fost o modalitate de a mă exprima, nu credeam că o să fac ceva cu asta.”, a spus Iulia Andreea Vîlceanu la Românii au Talent.

Iulia Andreea Vîlceanu a lansat deja oficial o piesă care se numește ”No. 51” și care face parte de pe albumul ei de debut, ”Inkblot”. Concurenta de la Românii au Talent a fost felicitătă de către Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne pentru exemplul pe care îl dă tuturor tinerilor.

ADVERTISEMENT