Life

Cine este Lady Cirka de la Chefi la cuțite. A venit din Spania și i-a impresionat pe jurați

Cine este Lady Cirka de la Chefi la cuțite. Ce a gătit concurenta venită din Spania și cum au votat jurații, care au fost impresionați de apariția ei!
14.09.2022 | 09:21
Cine este Lady Cirka de la Chefi la cutite A venit din Spania si ia impresionat pe jurati
Lady Cirka de la Chefi la cuțite. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine este Lady Cirka de la Chefi la cuțite, o prezență neobișnuită, dar impresionantă pentru chefi. Ea a venit tocmai din Spania pentru a participa la concurs.

Cine este Lady Cirka de la Chefi la cuțite. A venit din Spania

Lady Cirka de la Chefi la cuțite este una dintre concurentele care a întors capetele și totul pentru că a vrut să aibă o apariție de neuitat în cadrul show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Lady Cirka este drag queen în Madrid și a venit tocmai de acolo pentru a le găti celor trei chefi din faimoasa emisiune. De altfel, aceasta a mărturisit că este pentru prima dată când gătește cu costumația sa și cu perucă.

„Este prima dată când gătesc cu perucă și în această costumație. Va fi o surpriză pentru mine, iar pentru Chefi surpriza cred că va fi și mai mare”, a spus Lady Cirka în emisiune.

ADVERTISEMENT

Lady Cirka a pregătit un preparat originar din Brazilia, anume pui stroganoff și a primit două cuțite, de la chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea.

Ce a gătit Lady Cirka la Chefi la cuțite. Cum au reacționat chefii

Așa cum intuia ea însăși, concurenta a fost o adevărată surpriză pentru chefi. Îmbrăcată cu o rochie feminină cu flori, machiată și cu o perucă din trandafiri, Lady Cirka a șocat cu apariția ei, din care au uimit o barbă masculină, ochii de culori diferite și brațele puternice.

ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu i-a spus concurentei că arată „eclectic”, iar Sorin Bontea a comparat-o pe Lady Cirka cu Scufița Roșie.

„Nu te simți jignită, dar arăți foarte eclectic, într-un sens bun. Îmbrăcată ca o matrioska, machiat ca o gheișă”, i-a spus chef Dumitrescu. „Nu, ca Scufița Roșie”, a spus chef Bontea.

ADVERTISEMENT

Aflată în fața chefilor, Lady Cirka le-a povestit cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

„În Madrid lucrez că drag artist de cabaret și burlesque”, a dezvăluit Lady Cirka.

De asemenea, aceasta a mărturisit că îi place să arate ciudat și să stârnească întrebări.

„Iubesc tot ce este ciudat pentru look-ul meu. Îmi place frumusețea neobișnută”, a mărturisit Lady Cirka.

ADVERTISEMENT