Life

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Cu ce se ocupă Elisa în viața de zi cu zi

Cine e noua iubită a lui Cătălin Cazacu și cu se se ocupă. Elisa Alexandra Roman a apărut recent alături de fostul Ramonei Olaru.
07.03.2023 | 17:29
Cine este noua iubita a lui Catalin Cazacu Cu ce se ocupa Elisa in viata de zi cu zi
Cine este și cu ce se ocupă noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu are o nouă iubită, alături de care s-a afișat recent, în cadrul unui eveniment. Fostul motociclist nu mai formează un cuplu cu Ramona Olaru de ceva timp, iar acum se pare că a mers mai departe în plan sentimental.

Cine este Elisa, noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Cu ce se ocupă

Pe 6 martie, la Sala Palatului, fostele membre ale trupei A.S.I.A. s-au reunit în cadrul unui concert aniversar. La eveniment au fost prezente mai multe persoane publice, printre care și Cătălin Cazacu. Acesta nu a venit singur, ci alături de noua sa parteneră. Cei doi au început o relație după despărțirea sportivului de Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani are o relație cu Elisa Alexandra Roman. Aceasta lucrează ca reporter al emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, post TV la care lucrează și fostul motociclist.

În afară de cariera în televiziune, Elisa se recomandă a fi și model, potrivit contului ei de Instagram. De-a lungul timpului a apărut și în unele videoclipuri ale artiștilor muzicali de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Blondina este foarte activă pe rețelele de socializare și postează regulat imagini în diverse ipostaze, demne de un fotomodel, din moment ce este ajutată și de aspectul fizic.

Cătălin Cazacu și Elisa Alexandra Roman încă nu au vorbit public despre relația lor, pe care încă nu și-au asumat-o. Cu toate acestea, la concertul aniversar al trupei A.S.I.A. s-au afișat ca doi îndrăgostiți, după cum se poate vedea în imaginile surprinse de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Potrivit apropiaților, cei doi formează un cuplu de mai bine de o lună. Mai mult, reporterița de la emisiunea prezentată de Dan Capatos s-a mutat deja în apartamentul lui Cătălin Cazacu, notează romaniatv.ro.

De asemenea, Elisa nu este străină de lumea mondenă și s-a afișat alături de unele vedete din România, printre care și Matei Dima, cunoscut ca BRomania. Blondina obișnuiește să iasă într-un club cunoscut, frecventat de celebritățile de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Ramona Olaru este de două luni singură, dar a declarat, pentru FANATIK, că se simte fericită și împlinită. De altfel, vedeta de la matinalul de la Antena 1 își dorește ca fostul ei iubit să fie, în sfârșit, fericit.

ADVERTISEMENT
Tags: