Sport

Cine este noua perlă a Universității Craiova, Alexandru Ișfan! Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost dorit și de Gigi Becali

Alexandru Ișfan, vedeta lui FC Argeș, jucător dorit de Gigi Becali, dar și de Rapid, va juca, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, la Universitatea Craiova.
03.01.2023 | 10:44
Cine este noua perla a Universitatii Craiova Alexandru Isfan Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost dorit si de Gigi Becali
Dorit și în vară de Universitatea Craiova, Alexandru Ișfan a ajuns în Bănie și reprezintă un cadou de bun-venit pentru noul tehnician, Eugen Neagoe. Foto: SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de Adrian Mutu la Rapid, Alexandru Ișfan  va juca, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, la Universitatea Craiova.

Alexandru Ișfan, în top 5 cele mai scumpe transferuri la Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan este considerat unul dintre cei mai promițători jucători ofensivi din SuperLiga. Cu atît mai mult cu cât a bifat deja o prezență la selecționata U21.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost dorit de FCSB, în vară, după calificarea roș-albaștrilor în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. Pe fir intrase și Universitatea Craiova, care plusase la 600.000 și un împrumut al lui Câmpanu, însă jucătorul, cotat la 800.000 de euro de Transfermarkt, a rămas la FC Argeș.

Ulterior, și Adrian Mutu s-a declarat interesat de jucător. Iar Viorel Tănase, unul dintre finanțatori, declara: ”Știți cum este. Toți ne dorim câte ceva, dar când îți dorești ceva și vrei ceva cu adevărat, faci o ofertă scrisă, nu ieși pe toate posturile.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulți oameni care vor să cumpere aur sau bijuterii. Vorbim de Ișfan. Dacă Adrian Mutu îl dorește la Rapid, poate să vină să îmi facă o ofertă. Pot să văd un preț de la 700 de mii până la 3 milioane”.

Patru goluri şi patru pase decisive în acest sezon! Işfan, în topul transferurilor de la Craiova

În cele din urmă însă, jucătorul a rămas, până la vacanța de iarnă, la FC Argeș. Echipă pentru care a evoluat în acest sezon în 21 de partide, reușind patru goluri și tot atâtea pase decisive. Ultima reușită venind chiar în ultima partidă dinaintea vacanței, contra fostei sale echipe, Mioveni.

ADVERTISEMENT

Rapid, echipă care s-a reunit deja pentru începerea pregătirilor de iarnă, dorea să facă o nouă ofertă. Însă, Universitatea Craiova s-a mișcat mai repede.

650.000 de euro și 25% dintr-un viitor transfer este oferta făcută de Mihai Rotaru, potrivit informațiilor FANATIK. O sumă care îl plasează în top 5 cele mai scumpe transferuri efectuate de Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Lider rămâne Alexandru Cicâldău, transferat, în 2018, de la Viitorul cu 2,3 milioane de euro. Trei ani mai târziu, oltenii au încasat 6,5 milioane de euro de la Galatasaray.

ADVERTISEMENT
Tags: