Life

Cine este noul iubit al Andreei Bălan. Artista, surprinsă în compania lui

Cine este noul iubit al Andreei Bălan și cum au fost surprinși cei doi. Postarea cu care cântăreața a ridicat semne de întrebare.
14.06.2023 | 19:56
Cine este noul iubit al Andreei Balan Artista surprinsa in compania lui
Cine este noul iubit al Andreei Bălan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Noul iubit al Andreei Bălan ar fi un jucător de tenis foarte cunoscut în lumea sportului. Cântăreața s-ar fi aflat recent în compania sportivului, în Germania. Iată ce a postat pe Instagram vedeta de la Antena 1!

Cine este noul iubit al Andreei Bălan. Ce a postat artista în mediul online

Cu mai bine de trei ani în urmă, Andreea Bălan și tatăl fetițelor ei, George Burcea, s-au despărțit. De atunci au început un proces pentru custodia fiicelor pe care le au împreună. După divorț, artista a fost discretă în legătură cu viața personală.

ADVERTISEMENT

În timp ce fostul ei soț și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, Andreea Bălan a mai avut, între timp, o relație cu Tiberiu Argint, până în urmă cu aproximativ doi ani.

Viața sentimentală a îndrăgitei cântărețe a fost intens discutată în spațiul public. La un moment dat, Andreea Bălan a apărut alături de Jador, lucru care a dat naștere zvonurilor privind o posibilă relație între cei doi.

ADVERTISEMENT

Se pare că jurata de la Te cunosc de undeva și-a regăsit liniștea alături de un alt bărbat. Recent, s-a speculat că artista ar avea o relație cu tenismenul Victor Cornea, care este cu nouă ani mai tânăr decât ea.

Pe rețelele de socializare, Andreea Bălan a postat imagini din Germania, acolo unde Victor Cornea are antrenament. Cei doi au postat fotografii din aceeași locație, dar nu s-au afișat împreună în mediul online.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, în dreptul imaginilor postate pe pagina sa de Instagram. Vedeta pare vizibil fericită în aceste fotografii.

Andreea Bălan
Andreea Bălan ar forma un cuplu cu Victor Cornea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Andreea Bălan a fotografiat terenul gol, fără ca Victor Cornea să apară în cadru. Totodată, jucătorul de tenis a postat fotografii de pe teren, în timp ce se antrena.

ADVERTISEMENT

Nu ar fi prima dată când cei doi se află împreună în străinătate. Conform Cancan, Andreea Bălan și Victor Cornea ar fi mers împreună la Paris, acum mai bine de o săptămână.

Originar din Sibiu, Victor Cornea este un jucător de tenis, iar numele său este cunoscut în lumea sportului. Sportivul a reușit duminică, 11 iunie, să obțină cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu, cu locul 84 mondial.

ADVERTISEMENT