Life

Andreea Bălan și Jador, un nou cuplu în showbiz-ul românesc? Cei doi au fost surprinși sărutându-se

Imagini complet neașteptate cu Andreea Bălan și Jador. Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau. Să fie vorba despre o nouă relație?
06.04.2023 | 19:49
Andreea Balan si Jador un nou cuplu in showbizul romanesc Cei doi au fost surprinsi sarutanduse
Ce se întâmplă între Jador și Andreea Bălan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Jador ar putea forma unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Sau cel puțin asta se înțelege din imaginile care au apărut pe internet. Cei doi artiști au fost surprinși în timp ce se sărutau, în timpul nopții.

Jador și Andreea Bălan, surprinși sărutându-se

Jurnaliștii de la cancan.ro i-au surprins pe Andreea Bălan și pe Jador în ipostaze complet neașteptate. Artista a mers să se întâlnească cu manelistul, iar ce a urmat apoi a întrecut orice fel de așteptare. Trebuie menționat faptul că cei doi au lansat recent o melodie împreună. De asemenea, chiar artista vorbea la un moment dat despre ”chimia” dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu avea să știe însă că între cei doi artiști s-ar putea lega ceva mai mult decât o prietenie. Cancan.ro a surprins-o pe artistă în urmă cu câteva seri într-o zonă din nordul Capitalei. Aceasta își conducea mașina, iar mai apoi, Jador a apărut în peisaj.

Practic, Andreea Bălan a mers să îl ia pe faimosul manelist de la o petrecere. În momentul în care s-au văzut, cei doi au început să se sărute și să se îmbrățișeze, după cum arată imaginile surprize de cei de la cancan.ro. Se asemenea, se poate vedea fericirea pe chipul amândurora.

ADVERTISEMENT

Evident, în tot acest timp, artista a fost doar cu ochii în patru notează sursa citată. La rândul său, Jador era și el agitat, iar mai apoi a deschis ușa din spate și s-a urcat în față, în mașină, chiar lângă artistă. Iar cancan.ro a surprins și o mică discuție între cei doi.

”Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc”, a spus cântărețul. De cealaltă parte, finalista de la  faimosul show America Express îl grăbea pe artist să se urce în mașină pentru a nu-i vedea nimeni. ”Intră în mașină că ne vede lumea”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a artistei după publicarea imaginilor

Pe drum, jurnaliștii i-au surprins pe cei doi sărutându-se mai la toate semafoarele. Chiar și așa, până acum, niciunul dintre cei doi nu a confirmat că ar fi vorba despre o relație. Andreea Bălan a publicat însă un mesaj pe Instagram, destul de dur, făcând referire la jurnaliști.

De asemenea, vedeta vorbește despre ego, dar și despre control în postarea ei. ”Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună.

ADVERTISEMENT

Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, este mesajul dsitribuit de cântăreață, la secțiunea Instastory.

ADVERTISEMENT