Life

Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei. Imaginile care au dat-o de gol

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei a făcut publice primele imagini cu noul său iubit.
10.08.2021 | 23:23
Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei Imaginile care au dato de gol
Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei. Imaginile care au dat-o de gol. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Pirui a avut o relație de mai multe luni cu Marius Bogdan pe care l-a cunoscut în timpul concursului. Cei doi s-au și logodit și toți se așteptau ca cei doi să se pregătească de nuntă.

După doar câteva luni de la logodnă cei doi s-au despărțit, iar acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

ADVERTISEMENT

Cine este noul iubit al Andreei Pirui de la Puterea Dragostei

Andreea Pirui a decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și a postat primele imagini cu noul său iubit. Cei doi sunt pe litoralul Mării Negre unde își petrec vacanța. În imagini bărbatul o ține în brațe și o sărută pe obraz.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și noul său iubit nu sunt de foarte mult timp împreună. În luna aprilie, Andreea declara că nu are nicio relație.

ADVERTISEMENT
Andreei Pirui
Andreei Pirui și noul iubit

De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius Bogdan

Andreea Pirui și Marius Bogdan s-au cunoscut în timpul concursului. Toată lumea credea că cei doi își vor petrece restul vieții împreună, mai ales după ce s-au logodit. După doar câteva luni, cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Blondina a declarat că au existat mai multe certuri, dar de fiecare dată au decis să se împace pentru că se iubeau.

ADVERTISEMENT

“Eu îi țin pumnii, îi doresc succes, e un băiat super din toate punctele de vedere. Între noi s-a terminat de mult, dar am tot lungit, am vorbit pentru că ne era drag unul de altul, dar nu mai funcționa și nu înțeleg de ce.

El e un băiat foarte ok. S-a rupt ceva și ne-am îndepărtat. Ochii care nu se văd, se uită”, declara Andreea pentru Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Atunci când s-au despărțit s-a spus că Marius ar fi avut o relație cu Alice de la Survivor și de aceea Andreea a încheiat relația.

“N-a fost nimic, noi suntem doar amici. A fost dezastru. A picat aiurea. Probabil și eu, dacă eram în locul ei, reacționam tot așa.

Am avut niște discuții, ea m-a întrebat dacă e ceva între mine și fata respectivă, i-am zis că nu. Nu a fost nimic, nici nu cred c-o să fie”, a dezvăluit Marius.

ADVERTISEMENT