Life

Cine este noul jurat de la iUmor, care îl înlocuiește pe Mihai Bendeac. Mai apare la o altă emisiune

Cine este noul jurat de la iUmor. El este noul coleg al Deliei și al lui Cheloo la Antena 1, dar mai apare și la o altă emisiune.
27.09.2022 | 11:10
Cine este noul jurat de la iUmor care il inlocuieste pe Mihai Bendeac Mai apare la o alta emisiune
Cine este noul jurat de la iUmor, care îl înlocuiește pe Mihai Bendeac. Foto: Colaj Fanatik / capturi Instagram și Antena 1
ADVERTISEMENT

Antena 1 a anunțat cine este noul jurat permanent de la iUmor, după plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac. Este vorba despre Costel Bojoc.

Cine este noul jurat de la iUmor, care îl înlocuiește pe Mihai Bendeac

Costel Bojoc este cel mai nou jurat de la faimoasa emisiune de televiziune, după plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Anunțul oficial a fost făcut chiar în timpul show-ului, pe Antena Play, la un trailer al episodului cu numărul 6 din sezonul 13 al emisiunii iUmor.

„Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”, este anunțul prin care se spune cine este, de fapt, noul jurat de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Costel Bojoc mai face parte dintr-o emisiune, tot la Antena 1, cu același specific umoristic. Este vorba despre Stand Up Revolution, care a ajuns deja la cel de-al doilea sezon.

Costel e noul jurat
Costel e noul jurat. Foto Antena 1

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1. Scandalul dintre el și producție

Mihai Bendeac ar fi avut un scandal monstru la iUmor și a decis să nu se mai prezinte la filmări, fără să anunțe pe nimeni, relatează Cancan.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fost foarte deranjat că era filmat într-o pauză și s-au înregistrat vorbele sale foarte critice la adresa lui Mugur Mihăescu, faimosul actor și comediant, care a urcat și el pe scena iUmor.

Producătorii ar fi insistat să folosească materialul, în timp ce Bendeac s-a opus și s-a arătat revoltat că a fost filmat în timpul unei pauze.

ADVERTISEMENT

„Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea!

E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus actorul, conform sursei citate anterior.

Apoi, Mihai Benedeac nu s-ar mai fi dus deloc pe platoul de filmare și nici nu le-ar mai fi răspuns la telefon șefilor de la Antena 1.

De altfel, el a declarat pentru FANATIK că nu se va mai întoarce la postul de televiziune și nici la emisiunea unde a fost jurat ani întregi.

ADVERTISEMENT