Life

Cine este Păunul de la Masked singer. Adela Popescu i-a dat numele, în direct: „E preocupat de cum arată”

Adela Popescu s-ar putea să fi ghicit numele Păunului de la Masked Singer. Prezentatoarea i-a dat numele în direct în matinalul „Vorbește lumea” de la PRO TV.
18.11.2021 | 12:08
Cine este Paunul de la Masked singer Adela Popescu ia dat numele in direct E preocupat de cum arata
ADVERTISEMENT

Cine este Păunul de la Masked singer? Este întrebarea pe care fanii emisiunii și-o pun de ceva vreme. Personajul misterios a fost prezent în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, acolo unde Adela Popescu și colegii săi au făcut câteva pariuri.

După ce a auzit câteva scurte descrieri despre cine se află în spatele costumației Păunului, Adela a avut clar un nume în minte.

ADVERTISEMENT

A întrebat producția dacă poate să îl spună pe post, având în vedere că trebuie menținut suspansul până la dezvăluirea identității acestuia.

Adela Popescu a spus cine crede că este Păunul de la Masked Singer: „E Jorge!”

Păunul s-a descris ca un extrem de bun cunoscător al platoului în care lucrează Adela. A mai spus că știe că prezentatoarea își alege cu greu ținutele înainte de emisiune.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care vedetei i s-a aprins un beculeț și a spus fără tăgadă că este cântărețul Jorge.

„A fost la Vorbește lumea. E considerat idolul femeilor, dar este fidel soției sale. E preocupat de cum arată. E Jorge”, a spus Adela Popescu în direct, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Ce indicii a dat Păunul până acum

Evident, telespectatorii vor rămâne cu bănuiala până când vor vedea înregistrarea show-ului, care este difuzat în fiecare joi de la ora 21:30.

Un alt indiciu dat de Păun este că va fi un șoc pentru toți când vor afla cine este. Adela și-a menținut presupunerea spunând că șocul ar putea consta în faptul că Jorge, care a mai făcut parte din proiectul Masked singer, este de data aceasta concurent.

ADVERTISEMENT

„Aveți în față frumusețea în toată splendoarea ei. Când vine vorba despre atuurile mele fizice, nu fac rabat de la laude! Nu este vina mea! Am fost înzestrat de natură cu tot ceea ce a avut ea mai frumos și mai strălucitor.

Nu-mi este rușine să recunosc că sunt extrem de conservator și tradiționalist. Ador culoarea verde, hazardul mă irită. Sunt calculat și organizat până în vârful penelor”, a spus Păunul în fața juraților emisiunii Masked singer, când a apărut pentru prima oară în platou.

„Discursurile motivaționale mă mențin în formă. Evident, alături de o cafea neagră, fără zahăr. Stilul meu de viață include, obligatoriu, destul de multe ore în compania păunițelor. M-ați ghicit? O să vă fie foarte greu, dragilor. Păunul este aici să câștige’, sunt celelalte indicii date de Păun. A avut Adela Popescu dreptate? Rămâne de văzut.

ADVERTISEMENT