Life

Cine este Pavel Gherghe, cel care a refuzat cuțitul de aur de la Chefi la cuțite. În ce echipă vrea

23.03.2021 | 07:41
Cine este Pavel Gherghe cel care a refuzat cutitul de aur de la Chefi la cutite In ce echipa vrea
Cine este Pavel Gherghe, cel care a refuzat cuțitul de aur de la Chefi la cuțite. În ce echipă vrea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pavel Gherghe este concurentul care a refuzat cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite” pentru un motiv cât se poate de simplu. Bucătarul și-a motivat alegerea în ultima ediție a show-ului culinar de la Antena 1. 

Tânărul de 26 de ani lucrează la un restaurant de fițe din Capitală, impresionând juriul emisiunii culinare cu preparatul său. Concurentul a gătit o stridie cu lemn de măr, un preparat inedit pe care l-a gândit chiar el în timpul școlii culinare.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a primit două cuțite, de la Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, cel din urmă fiind mult mai generos. Pavel Gherghe are așteptări foarte mari de la „Chefi la cuțite”, dar cu toate acestea cuțitul de aur nu a mai rămas în posesia sa.

Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur. De ce a luat concurentul această decizie

Pavel Gherghe merge în etapa următoare, în ciuda faptului că nu a mai primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu. Concurentul a primit cel mai important cuțit, dar pentru că vrea să facă parte din echipa lui Sorin Bontea juratul i l-a luat înapoi.

ADVERTISEMENT

„Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om”, a spus concurentul de la „Chefi la cuțite”.

Sorin Bontea i-a explicat acestuia că există un risc foarte mare în acest sens și există șanse destul de mari să nu facă parte din echipa sa. Cu toate acestea concurentul a riscat și a decis în cele din urmă să rămână în echipa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Antena 1 i-a cerut înapoi cuțitul de aur și i-a dat unul obișnuit în schimb. Cătălin Scărlătescu s-a simțit ofensat de gestul concurentului pentru că a fost foarte indecis.

„Asta e al tău și asta e al meu. M-am sfătuit cu mine cu te-ai sfătuit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. 

ADVERTISEMENT

Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar”, i-a spus Cătălin Scărlătescu concurentului.

ADVERTISEMENT
Tags: