News

Cine este polițistul din Cluj călcat de tren. Bărbatul era la un pas de divorț, drama prin care trecea

Noi detalii despre polițistul din Cluj care a murit călcat de tren. Ioan Samuel avea 40 de ani și era în pragul divorțului.
30.09.2023 | 15:39
Cine este politistul din Cluj calcat de tren Barbatul era la un pas de divort drama prin care trecea
Cine este polițistul din Cluj călcat de tren. Colaj Fanatik/ Foto: Facebook/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Polițistul din Cluj care a murit călcat de tren avea 40 de ani și era căsătorit. Ioan Samuel Cioază lucra de câțiva ani în Poliția Locală, fiind apreciat pentru activitatea sa. Totodată, bărbatul era implicat și în activitatea sindicală.

Cine este polițistul din Cluj călcat de tren

Deși în plan profesional era împlinit, se pare că Samuel trecerea printr-o adevărată dramă, în ultima perioadă, în plan personal. Polițistul era la un pas de divorț, potrivit Antena 3, motiv pentru care era din ce în ce mai apăsat.

ADVERTISEMENT

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Samuel a fost victima unui accident feroviar cumplit. A fost lovit de un tren, în stația CFR Cluj-Napoca. Din păcate, echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a-l salva, el fiind deja decedat.

În zonă au sosit și polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj. Din primele date, se pare că nu există martori care să fi văzut cum s-a produs tragedia. Cercetările au fost preluate de polițiști, pentru a se stabili cum a avut loc accidentul feroviar.

ADVERTISEMENT

„O echipa operativă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, identificând un bărbat, de 40 de ani, din Cluj-Napoca, din nefericire decedat”, a transmis IPJ Cluj.

Un polițist din Olt a murit în timp ce stingea un incendiu

Un alt polițist din Olt și-a pierdut viața într-un mod tragic, în luna septembrie, în timp ce încerca să stingă un incendiu de vegetație. Trupul neînsuflețit a fost găsit pe un teren agricol al bărbatului, în localitatea Pleșoiu.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu se știe în ce circumstanțe a izbucnit incendiul. Cert este că polițistul a încercat să îl stingă înainte să apeleze la ajutorul pompierilor. Din nefericire, flăcările s-au extins, iar bărbatul a fost ars.

La finalul lunii august, o tragedie a marcat județul Argeș după ce fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș a murit. Mădălin Zamfir, în vârstă de 37 de ani, și-a pierdut viața încercând să salveze un prieten de la moarte.

ADVERTISEMENT

Polițistul a coborât într-o fosă septică pentru a-și scoate prietenul inconștient. Însă, niciunul din ei nu a reușit să iasă la suprafață, sufocându-se în fosa septică. Medicii de pe ambulanță ajunși la locul tragediei au reușit să îl resusciteze pe Mădălin Zamfir, dar din păcate, acesta a murit câteva zile mai târziu într-un spital din Brașov.

 

 

ADVERTISEMENT