Life

Cine este sfântul care îți ocrotește, de fapt, zodia. Lui trebuie să-i ceri ajutorul în momentele grele

Sfântul care îți ocrotește, de fapt, zodia. Lui trebuie să îi ceri ajutorul atunci când ai parte de momente dificile în viață.
16.06.2023 | 22:42
Cine este sfantul care iti ocroteste de fapt zodia Lui trebuie sai ceri ajutorul in momentele grele
Cine este sfântul care îți ocrotește, de fapt, zodia. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Află cine este sfântul care îți protejează zodia pentru a ști cui îi poți cere ajutorul în momentele mai dificile. Fiecare semn zodiacal este ocrotit de un sfânt, în funcție de trăsăturile acestuia.

Cine este sfântul care îți ocrotește, de fapt, zodia

Fiecare semn zodiacal se află sub protecția unui sfânt care are trăsăturile nativului respectiv. Citește în continuare și află ce sfânt corespunde zodiei tale pentru a ști cui poți să-i ceri ajutorul atunci când ai necazuri.

ADVERTISEMENT

Berbec – Sfântul Apostol Petru

Sfântul Apostol Petru are trăsăturile nativului Berbec, adică impulsivitate și calități de lider, cu care reușea să se impună. Mai mult, a fost desemnat de Dumnezeu pentru a decide cine intră sau nu în Rai.

Taur – Sfântul Apostol Simon Zilotul

Încrezător în propriile forțe, Sfântul Apostol Zilotul era determinat atunci când avea un scop și punea mai mult accent pe partea materială. Acesta prefera confortul mai mult decât alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Gemeni – Sfântul Apostol Iacob

Sfântul Aspostol Iacob (cel tânăr, fiul lui Alfreu) era multe dintre trăsăturile Gemenilor, printre care și faptul că era un intelectual, iar felul în care își exprima ideile capta atenția tuturor. În plus, nativii acestei zodii sunt mereu energici.

Rac – Sfântul Apostol Andrei

La fel ca Racul, Sfântul Apostol Andrei era un familist convins, care prefera liniștea și nu agitația. Îi plăcea să-și petreacă timpul în natură sau în casă și desfășura activități mai liniștite, precum cititul sau meditația. Totodată, Racii sunt firi sensibile, mereu atente la nevoile oamenilor din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Leu – Sfântul Apostol Ioan

Sfântul Apostol Ioan era un bun orator, așa că mereu ajungea să fie în centrul atenției și se făcea remarcat în orice loc în care mergea. De altfel, Leii sunt impunători și încearcă să le impună și altora ideile lor.

Fecioară – Sfantul Apostol Filip

La fel ca nativii Fecioară, apostolul Filip era precaut și calculat, mereu atent la ceea ce se întâmpla în jur. Fecioarele sunt foarte atente la detalii, așa că pot ajunge să-i critice chiar și pe cei dragi.

ADVERTISEMENT

Balanță – Sfântul Apostol Bartolomeu

Balanțele dau dovadă de diplomație, iau mereu cele mai bune decizii și sunt, în general, corecte, dar pot profita de alții pentru a-și îndeplini scopul. Sfântul Apostol Bartolmeu era foarte echilibrat și nu accepta minciuna, notează spynews.ro.

Scorpion – Sfântul Apostol Toma

Apostolul Toma avea multe îndoieli, motiv pentru care în popor este cunoscut sub numele de Toma Necredinciosul. În același timp, era orgolios, dar pasional în trăirile sale. Prefera să vadă înainte de a crede ceva. La fel ca Scorpionul, era foarte loial față de cei dragi.

Săgetător – Sfântul Apostol Iacob

Iacob (cel bătrân, fiul lui Zevedei) se numără printre Apostolii care au întemeiat biserica, fiind considerat părintele spiritual al acesteia, alături de Petru și Ioan. Dădea dovadă de onestitate și dreptate, având și un spiriut cooperativ. Săgetătorii sunt adevărați luptători în viață și le place să călătorească.

Capricorn – Sfântul Apostol Matei

Responsabil cu colectarea taxelor în fuvernul din Roma, Apostolul Matei era mulțumit de poziția sa, dar și de statut și putere. Era mereu corect și orientat către succes, la fel ca un Capricorn.

Vărsător – Sfântul Apostol Iuda Tadeu

Iuda Tadeul se ocupa de bunăstarea persoanelor aflate în necaz și protectorul cauzelor nobile. Vărsătorii sunt persoane creative și au o o dorință mare de cunoaștere. De asemnenea, întotdeauna încearcă să-i ajute pe cei din jurul lor.

Pești – Apostolul Iuda Iscarioteanul

Iuda Iscarioteanul, cel care L-a vândut pe Iisus Hristos pentru 30 de arginți, avea un foarte bun spirit organizatoric, dar era și foarte sensibil, retras și ușor de influențat, la fel ca Peștii. Acești nativi sunt familiști și nu se regăsesc întotdeauna în lucrurile din jur.

ADVERTISEMENT
Tags: