Life

Cine este și cum arată presupusa amantă a Prințului William. Kate Middleton, înșelată chiar cu ea?

Cine este și cum arată presupusa amantă a Prințului William? Detalii scandaloase ies la iveală despre soțul lui Kate Middleton!
17.03.2024 | 21:26
Cine este si cum arata presupusa amanta a Printului William Kate Middleton inselata chiar cu ea
S-au aflat detalii despre presupusa amantă a Prințului William. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Presupusa amantă a Prințului William ar fi o tânără pe nume Rose Hanbury, despre care încep să apară tot mai multe detalii în presa europeană. Kate Middleton ar fi fost înșelată de soț!

Cine este presupusa amantă a lui William

În mijlocul scandalului uriaș prin care trece monarhia britanică din cauza dispariției din spațiul public a lui Kate Middleton de la jumătatea lui decembrie, anul trecut, a revenit în atenția presei numele Lady Rose Hanbury. Femeia nu e străină de regalitate. Rose (40 de ani) are titul de marchiză și este căsătorită cu David Cholmondeley (63 de ani). Despre ea se tot aud speculații încă din anul 2019, când a mai fost relaționată cu Prințul William.

ADVERTISEMENT

S-a vorbit despre o infidelitate pe care moștenitorul tronului a bifat-o în timp ce Kate Middleton era însărcinată cu cel de-al treilea lor copil, Louis, născut în 2018. Scenariile merg acum și mai departe, asta din cauza faptului că instituția pe care o păstorește Regele Charles a fost destul de opacă în comunicare de când Kate a ajuns pe masa de operație.

Rose Hanbury are și ea trei copii, la fel ca Prințesa Kate Middleton

Se crede acum că Rose Hanbury ar fi una din cauzele problemelor de sănătate ale soției Prințului William. Mulți spun că Rose încă e amantă și că întâlnirile dintre ei nu sunt de domeniul trecutului.

ADVERTISEMENT

De amantlâc ar fi știut și fratele lui William, Harry, ăsta fiind unul din motivele pentru care frații s-ar fi distanțat în timp. William a ignorat toate speculațiile făcute despre viața sa personală. A fost extrem de activ în ultimele săptămâni, alături de mama lui vitregă, Regina Camilla. Cei doi au preluat frâiele Casei Regale în timp ce Charles și Kate au stat mai mult prin spitale.

Și Rose Hanbury, fost fotomodel, are, la rândul ei, copii. Are doi gemeni, veniți pe lume în 2019 și o fetiță pe care a născut-o în anul 2016. Numele ei a reieșit în evidență de curând, într-un articol apărut în The Independent. 

ADVERTISEMENT