Life

Cine este singurul român care cântă la Concertul de Anul Nou de la Viena

Cine este singurul român care participă la Concertul de Anul Nou de la Viena. Este vorba despre un copil de doar 14 ani, cu o voce de aur.
01.01.2023 | 13:44
Cine este singurul roman care canta la Concertul de Anul Nou de la Viena
Singurul român care cântă la Concertul de Anul Nou de la Viena Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Faimosul Concert de Anul Nou de la Viena are printre artiști și un român. Iată cine este singurul conațional care participă la celebrul spectacol.

Singurul român care cântă la Concertul de Anul Nou de la Viena, un adolescent de 14 ani

Oliver Frankel este numele singurului român care va cânta la Concertul de Anul Nou de la Viena. Acesta are doar 14 ani dar o voce incredibilă și un talent descoperit de când era foarte mic.

ADVERTISEMENT

Oliver Frankel a început să cânte arii clasice încă de la patru ani, iar acum, zece ani mai târziu, a ajuns să cânte la Concertul de Anul Nou de la Viena.

Oliver Frankel face parte din corul de băieți care cântă alături de celebra Filarmonică din Viena de Anul Nou, scrie TVR.

ADVERTISEMENT

Adolescentul român este de trei ani la Viena, unde învață la cel mai înalt nivel, printre profesioniști. Acesta sacrifică timpul cu familia sau activitățile unui copil de vârsta lui pentru muzică. De altfel, Oliver poate veni acasă doar o dată la câteva luni să-și vadă părinții.

Declarațiile mamei singurul român care cântă la Viena

Mama tânărului Oliver, singurul român care cântă la Concertul de Anul Nou de la Viena, este foarte mândră de copilul ei și a povestit cum a ajuns el să fie acceptat în corul băieților de la Viena.

ADVERTISEMENT

Totul a fost doar o întâmplare, în timp ce Oliver Frankel și familia lui erau plecați la ski în Austria.

Proprietara pensiunii l-a remarcat pe copil și a dat mai departe o filmare cu el, ulterior românul fiind acceptat în corul băieților.

ADVERTISEMENT

„După Anul Nou, am mers într-o vacanță la ski în Austria, unde Oliver a fost remarcat chiar de proprietara pensiunii la care am stat. Aceasta a făcut o mică filmare cu Oliver și a trimis această filmare mai departe.

A doua zi am fost sunați în drum spre casă să oprim la Viena, la corul băieților din Viena, pentru o audiție. Imediat i-a fost oferit un loc în Corul băieților de la Viena”, a povestit mama acestuia, pentru TVR.

ADVERTISEMENT