Life

Cine este sora lui Vlad Gherman. Este foarte frumoasă și seamănă leit cu actorul

Vlad Gherman a publicat o fotografie rară alături de sora lui. Aceasta este foarte frumoasă și seamănă foarte bine cu îndrăgitul actor.
01.11.2022 | 18:27
Cine este sora lui Vlad Gherman Este foarte frumoasa si seamana leit cu actorul
Cum arată sora lui Vlad Gherman. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a publicat zilele acestea o fotografie alături de familia lui. În imagine îi apar părinții și sora. Aceasta din urmă este foarte frumoasă și seamănă leit cu actorul.

Cine este sora lui Vlad Gherman. Alexandra și-a sărbătorit de curând ziua de naștere

”La multi ani, surioara mea draga! Portret de familie”, a scris Vlad Gherman, în dreptul fotografiei, semn că sora lui și-a sărbătorit ziua de naștere, de curând, mai exact, pe data de 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

Potrivit viva.ro, sora actorului se numește Alexandra și este mai mare cu trei ani decât el. Pe lângă asta, ea este și mama unei fetițe pe nume Sofia.

Vlad Gherman si familia sa
Vlad Gherman, lângă sora și părinții lui. Sursa foto: facebook

 

Cu ce se ocupă sora lui Vlad Gherman. Alexandra este divorțată și are o fetiță

Alexandra, asemeni fratelui său, lucrează în lumina reflectoarelor. Ea se ocupă de o emisiune TV, ”CulTour”, acolo unde este și producător, iar pe lângă asta are și un canal de youtube, intitulat ”Crazy mom”.

ADVERTISEMENT

Alexandra Gherman împărtășește cu următorii săi multe dintre momentele petrecute cu fiica sa, pe care o crește singură. Pe când avea 28 de ani, tânăra a divorțat și regretă că nu a făcut acest pas mai devreme.

”Sunt o mamă singură. Nu e cel mai ușor lucru din lume, dar nici cel mai greu și mereu spun că dacă eu pot, oricine poate.

ADVERTISEMENT

Am divorțat când aveam 28 de ani. Singurul meu regret legat de divorț este că nu s-a întâmplat mai repede”, potrivit spuselor Alexandrei Gherman, de pe canalul său de youtube.

O relație de 11 ani a avut sora lui Vlad Gherman, iar vreme de cinci ani a fost căsătorită. Odată cu unirea destinelor, dragostea pare să nu mai fi fost aceeași ca la început și, iată, s-a produs ruptura.

ADVERTISEMENT

Tot pe vlogul său, Alexandra a împărtășit fanilor și despre hobby-urile sale. Printre acestea se numără cititul și cântatul.

”Îmi place să citesc, dar nu prea am timp, îmi place să mă uit la filme, îmi place să mă aud cântând și vorbind. Cred că i-am disperat pe prietenii mei care cred că îmi vor spune taci odată”, a mai precizat sora lui Vlad Gherman.

În ceea ce-l privește pe Vlad Gherman, el a devenit cunoscut publicului odată cu serialul ”Pariu cu viața”, acolo unde a legat și o relație cu Cristina Ciobănașu. Vreme de 9 ani au fost cei doi împreună, iar în 2021 s-au despărțit. Vlad Gherman este acum împreună cu o altă actriță, Oana Moșneagu.

ADVERTISEMENT