Life

Cine este soţia lui Celentano din Las Fierbinţi: “Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei”

Toată lumea îl știe pe Celentano din Las Fierbinți, dar mai puțini știu cine este soția lui. Iată cu ce se ocupă partenera de viață a actorului.
05.11.2021 | 09:18
Cine este sotia lui Celentano din Las Fierbinti Nu prea imi place sa vorbesc despre meseria ei
Cine este soţia lui Celentano din Las Fierbinţi: “Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Celentano din „Las Fierbinți”, pe numele său real Adrian Văncică, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familie. Puțini sunt cei care o cunosc pe soția îndrăgitului actor, Elena, care are și ea o meserie în lumea filmului.

Din 2012, Adrian Văncică îl interpretează pe Celentano în serialul de comedie de la Pro TV, unul dintre cele mai amuzante personaje.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, actorul a împlinit 42 de ani și a sărbătorit în liniște, alături de familie.

Cine este soţia lui Celentano din Las Fierbinţi. Cu ce se ocupă

Adrian Văncică este cel care îi dă viață lui Celentano în „Las Fierbinți” de mai bine de nouă ani. Soția actorului are o meserie destul de dificilă, după cum a declarat actorul.

Mai exact, Elena este supervizor de scenariu, iar în urmă cu câțiva ani a fost secretar de platou pentru filmul „Scurtcircuit”.

ADVERTISEMENT

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul ‘Scurtcircuit’, unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea.

Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu”, a declarat actorul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

„Celentano” a dezvăluit că fetele lui și ale soției au apărut într-un episod din „Las Fierbinți”. Actorul nu ține ca fiicele sale să ia calea actoriei, fiind o meserie grea în aceste momente.

Fetele noastre au jucat într-un episod din ‘Las Fierbinţi’. Nu le încurajez în direcţia asta. E greu să facă actorie în zilele noastre”, a mai spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Actorul nu a mai publicat de mult timp imagini cu fetele lui și nu dorește să le afișeze în public prea mult. „Au crescut, nu am mai publicat fotografii cu ele demult. Nu-mi place să fie în atenţia publicului”, a spus acesta.

Adrian Văncică, alături de soţia sa şi de fiicele sale, în urmă cu câţiva ani. foto: viva.ro
Adrian Văncică, alături de soţia sa şi de fiicele sale, în urmă cu câţiva ani. foto: viva.ro

Cum și-a sărbătorit Adrian Văncică ziua de naștere

Adrian Văncică a împlinit 42 de ani și a ales să sărbătorească în liniște această zi, alături de cei dragi. Actorul de la teatrul Nottara și-a luat liber și s-a lăsat surprins.

Fiicele sale i-au adus tort și șampanie pentru copii de ziua lui, dar și câteva cadouri, după cum a dezvăluit actorul.

„Azi nu muncesc. Mă las surprins. Vreau liniște. Aştept să fiu surprins, e surpriză şi pentru mine ce se va întâmpla. Nu am filmări, nu joc la Nottara. Stau liniştit acasă şi voi vedea ce se va întâmpla.

Fetele mele, Thea şi Mara, m-au sărbătorit cu tort şi şampanie pentru copii. Şi mi-au mai făcut ele câteva cadouri speciale”, a povestit actorul pentru sursa menționată mai sus.

Adrian Văncică și-a dorit să aibă o zi liniștită pentru că „e prea multă agitație în lumea asta”. El nu-și dorește neapărat singurătate, ci liniște și armonie cu cei din jur, iar oamenii să nu mai fie atât de impulsivi.

„Nu neapărat singurătate, ci linişte, oamenii să nu se mai enerveze aşa de repede, din nimicuri”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT