Life

Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express. Cum s-au cunoscut cei doi

Jean Gavril participă alături de fratele său, Dinu Gavril, la America Express. Dacă pe artist îl cunoaștem, nu mulți știu cine este, de fapt, soția acestuia.
26.01.2023 | 17:39
Cine este sotia lui Jean Gavril de la America Express Cum sau cunoscut cei doi
Cine este soția lui Jean Gavril de la America Express și cum s-au cunoscut cei doi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jean Gavril de la America Express are o familie superbă. El a mai participat și la Dancing on Ice – Vis în doi, tot de la Antena 1, emisiune pe care a și câștigat-o.

Cine este soția lui Jean Gavril

Se poate spune că Jean Gavril o duce bine din toate punctele de vedere, atât pe plan personal, cât și profesional. Cine este însă femeia care îl face fericit pe artist?

ADVERTISEMENT

Jean Gavril este căsătorit cu Bianca Gavril, alături de care are și o fetiță, iar povestea lor de dragoste este una cu adevărat impresionantă.

La un moment dat, Jean Gavril povestea cum a cunoscut-o pe Bianca, dar și cum au ajuns cei doi împreună. A fost dragoste la prima vedere, în 2008, în prima zi de liceu.

ADVERTISEMENT

Cei doi erau colegi de clasă și învățau la Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Deși s-au cunoscut încă de la începutul liceului, cei doi au ajuns să formeze un cuplu mult mai târziu.

Jean Gavril Povestea că avea o relație de șase luni cu Bianca, atunci când cei doi au terminat liceul, iar mai apoi, Bianca a ales să plece la facultate în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cum a rezistat relația dintre Bianca și Jean Gavril

Deși artistul se gândea că va ajunge să îi piardă marea dragoste, se pare că relația la distanță a ținut, iar mai apoi, cei doi s-au și logodit, au avut răbdare, iar lucrurile au mers mai departe.

”Când am terminat liceul, Bianca a plecat la facultate, în Marea Britanie. La acel moment, noi eram împreună de șase luni, dar am intrat în panică pentru că, ea fiind plecată, m-am gândit că o voi pierde. (…)

ADVERTISEMENT

Dar amândoi am fost foarte implicați în a construi relația noastră (…). După primii trei ani de relație, ne-am logodit, iar după alți trei ne-am căsătorit”, a declarat Jean Gavril, potrivit Click.

Iată că timpul a fost de partea lor, iar dragostea a fost una mai mare, drept urmare, în 2019, Jean Gavril și Bianca s-au căsătorit, iar nunta lor a fost cu adevărat una memorabilă.

De asemenea, cei doi au și o fetiță, pe nume Eva Maria, care îi face extrem de fericiți după cum povestea chiar artistul la un moment dat.

Jean Gavril este acum motivat din două părți în cursa de la America Express, având în vedere că acasă îl așteaptă și frumoasa sa soție, dar și fiica lui.

Și fratele său Dinu Gavril de asemenea încearcă să dea ce are mai bun pe teren.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Prognoza meteo actualizată. Ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie