Life

Cine este soția lui Șerban Pavlu. Actorul a spus cum a cunoscut-o: ”Juca destul de bine”

Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi.
05.04.2023 | 08:46
Cine este sotia lui Serban Pavlu Actorul a spus cum a cunoscuto Juca destul de bine
Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este soția vedetei din producția “În puii mei” de la Antena 1? Actorul a spus cum a cunoscut-o și unde se afla, subliniind că ea juca destul de bine. Cei doi sunt împreună de 19 ani și sunt părinții a doi copii: Nicolae și Natalia.

Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi

Șerban Pavlu este unul dintre actorii de teatru și televiziune care duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care puțini știu cine este partenera sa. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit recent cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Soția vedetei este avocat la bază, însă de câțiva ani s-a reorientat în carieră și a devenit producătoare de film și reclame. Renumitul actor a cunoscut-o pe Oana Matei pe terenul de baschet, sport pe care îl juca destul de bine la momentul respectiv.

„Neașteptat a fost felul în care ne-am întâlnit. Am avut o perioadă în care am stat singur și am reînnodat niște legături cu un prieten vechi cu care jucam baschet. Mergeam așa… de agrement.

ADVERTISEMENT

Am ajuns într-un loc în Parcul Studențesc, unde se juca baschet amator și pur și simplu am cunoscut-o pe soția mea. Nu la teatru, nu pe un platou de filmare. Am cunoscut-o la baschet.

Ea juca destul de bine, mai bine decât mine, și este o poveste demnă de doi liceeni. Eu nu mai eram de mult student, terminasem facultatea, eram actor de niște ani buni”, a mărturisit Șerban Pavlu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Șerban Pavlu și soția sa, Oana
Șerban Pavlu și soția sa, Oana. Sursa foto: revistatango.ro

Șerban Pavlu, cucerit de soția sa, Oana

Șerban Pavlu a mai dezvăluit că cererea în căsătorie nu a fost una inedită sau ieșită din comun. Celebrul actor a mai subliniat că a fost atras imediat de partenera sa de viață pentru că nu face parte din aceeași breaslă ca el.

Totodată, artistul susține că acest lucru este un mare plus, mai ales că Oana este diferită și opusă lui din multe puncte de vedere. Pe de altă parte, vedeta spune că soția sa a fost sedusă de talentul său excepțional.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Șerban Pavlu a insistat mult până a cucerit-o pe mama copiilor săi despre care are numai cuvinte de laudă. Protagonistul din Clanul crede că soția sa este o persoană cu un suflet bun și cu calități frumoase.

ADVERTISEMENT
Tags: