Life

Cine este soția lui Șerban Pavlu. Actorul a spus cum a cunoscut-o: ”Juca destul de bine”

Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi.
05.04.2023 | 08:46
Cine este sotia lui Serban Pavlu Actorul a spus cum a cunoscuto Juca destul de bine
Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este soția vedetei din producția “În puii mei” de la Antena 1? Actorul a spus cum a cunoscut-o și unde se afla, subliniind că ea juca destul de bine. Cei doi sunt împreună de 19 ani și sunt părinții a doi copii: Nicolae și Natalia.

Cine este partenera lui Șerban Pavlu. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi

Șerban Pavlu este unul dintre actorii de teatru și televiziune care duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care puțini știu cine este partenera sa. Protagonistul din serialul Clanul a dezvăluit recent cum a întâlnit-o pe mama copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Soția vedetei este avocat la bază, însă de câțiva ani s-a reorientat în carieră și a devenit producătoare de film și reclame. Renumitul actor a cunoscut-o pe Oana Matei pe terenul de baschet, sport pe care îl juca destul de bine la momentul respectiv.

„Neașteptat a fost felul în care ne-am întâlnit. Am avut o perioadă în care am stat singur și am reînnodat niște legături cu un prieten vechi cu care jucam baschet. Mergeam așa… de agrement.

ADVERTISEMENT

Am ajuns într-un loc în Parcul Studențesc, unde se juca baschet amator și pur și simplu am cunoscut-o pe soția mea. Nu la teatru, nu pe un platou de filmare. Am cunoscut-o la baschet.

Ea juca destul de bine, mai bine decât mine, și este o poveste demnă de doi liceeni. Eu nu mai eram de mult student, terminasem facultatea, eram actor de niște ani buni”, a mărturisit Șerban Pavlu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Șerban Pavlu și soția sa, Oana
Șerban Pavlu și soția sa, Oana. Sursa foto: revistatango.ro

Șerban Pavlu, cucerit de soția sa, Oana

Șerban Pavlu a mai dezvăluit că cererea în căsătorie nu a fost una inedită sau ieșită din comun. Celebrul actor a mai subliniat că a fost atras imediat de partenera sa de viață pentru că nu face parte din aceeași breaslă ca el.

Totodată, artistul susține că acest lucru este un mare plus, mai ales că Oana este diferită și opusă lui din multe puncte de vedere. Pe de altă parte, vedeta spune că soția sa a fost sedusă de talentul său excepțional.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Șerban Pavlu a insistat mult până a cucerit-o pe mama copiilor săi despre care are numai cuvinte de laudă. Protagonistul din Clanul crede că soția sa este o persoană cu un suflet bun și cu calități frumoase.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită