Life

Ce schimbare s-a produs în mintea lui Șerban Pavlu după doar câteva zile de filmări pentru serialul Clanul

Șerban Pavlu a început să vadă cu alți ochi una din cele mai hulite și contestate instituții de la noi, în urma filmărilor pentru serialul Clanul de la PRO TV.
22.07.2022 | 13:54
Ce schimbare sa produs in mintea lui Serban Pavlu dupa doar cateva zile de filmari pentru serialul Clanul
Șerban Pavlu, actor în Clanul. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Șerban Pavlu este unul dintre actorii care joacă în serialul „Clanul”, care va avea premiera în curând la PRO TV. Producția se anunță a fi una de zile mari, cel puțin dacă ne limităm doar la numele actorilor implicați în acest proiect.

Șerban Pavlu, actor în Clanul: „Mi-a adus aminte câtă mafie e în România”

Pentru Pavlu, munca de la Clanul a adus o schimbare de percepție. Multe din lucrurile pe care le știa într-un fel le vede acum cu alți ochi, începând chiar de la meseria pe care o interpretează în film, cea de polițist.

ADVERTISEMENT

Șerban a oferit un scurt interviu pe Youtube despre provocarea de a face parte din ”clanul” de la PRO TV. A precizat că această producție l-a făcut să realizeze „câtă mafie e în România”.

„Mi-a adus aminte câtă mafie e în România. Dacă a schimbat ceva acest rol… A schimbat percepția pe care o aveam asupra dificultății sarcinii Poliției. Mijloace puține, treabă multă”, a declarat Șerban Pavlu.

ADVERTISEMENT

Cât despre atmosfera de la filmări, Pavlu a spus că s-a închegat o gașcă în care se simte aproape ca în familie.

„E super-fain. E o gașcă mișto. Dacă te simți bine cu oamenii, îți vin și idei creative.

Personajul ăsta pe care îl fac, deși e un polițist, e un polițist care e destul de obsedat de ce face. E un om care pare că a pierdut multe lucruri în viață din cauza obsesiei pe care o are”, a continuat artistul.

ADVERTISEMENT

„În liceu am descoperit pasiunea pentru actorie”

Șerban a mărturisit că nu și-a dorit de mic să fie actor. A descoperit pasiunea pentru această lume în liceu.

„Nu am fost un copilaș de 10 ani care zicea că se face actor. În liceu am descoperit pasiunea pentru actorie. Cred că dacă ar fi existat în liceu, cum sunt acum aceste cluburi de teatru, aș fi fost extrem de fericit și împlinit”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Din distribuția serialului Clanul mai fac parte Carmen Tănase, Denis Hanganu, Jojo și Theo Rose, printre mulți alții.

ADVERTISEMENT
Tags: