Life

Cine este soțul Oanei Andoni de la Pro TV. Știrista are o căsnicie de 17 ani

Cine este și cu ce se ocupă soțul Oanei Andoni. Vedeta de la Pro TV este căsătorită de 17 ani și este mama a două fetițe.
01.08.2023 | 12:23
Cine este sotul Oanei Andoni de la Pro TV Stirista are o casnicie de 17 ani
Cu cine este Oana Andoni căsătorită. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Pe Oana Andoni o știe toată lumea de la pupitrul știrilor Pro TV, însă vedeta își ține departe de ochii lumii viața de familie. Este de 17 ani soția unui om de afaceri de succes, cu care are și două fetițe, de 12 și 4 ani.

Cu cine este Oana Andoni căsătorită

Oana Andoni este o fire discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Fanii o știu de la Știrile Pro TV, unde s-a făcut remarcată pentru profesionalismul său, dar și pentru eleganță și frumusețe.

ADVERTISEMENT

Totuși, atunci când vine vorba de viața personală, știrista nu este o carte deschisă. Puțini știu faptul că încă din anul 2006 este căsătorită cu omul de afaceri Cătălin Stoica. Și asta pentru că foarte rar se afișează împreună la evenimente mondene.

Soțul Oanei Andoni este un fost corporatist de top, care în prezent ocupă funcția de CEO la propria sa companie și este consultant pentru proiecte de mare amploare din industria de entertainment. Astfel că celebritatea nu este tocmai pe gustul său.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 17 ani, au avut o nuntă de vis. Cununia religioasă s-a desfășurat departe de țara noastră, într-o biserică din Viena, în timp ce luna de miere au petrecut-o într-un bungalow pe apă, în Bora-Bora.

Vedeta Pro TV este mama a doi copii

Oana Andoni este mama și a două fetițe, cea mai mare dintre ele având 12 ani. Mezina a venit pe lume în anul 2019, iar mama sa a ales să țină sarcina secretă până aproape de final. Abia atunci când era gravidă în șapte luni a dezvăluit că urmează să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Momentul în care micuța s-a născut a fost unul care a produs bucurie întregii familii. Oana Andoni a mărturisit că atât ea, cât și soțul său sunt foarte bucuroși să fie părinți pentru a doua oară. „Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât și soțul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viața noastră. Mulțumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, așa cum s-a întâmplat și la prima sarcină. Așteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viață nouă în formulă completă”, a spus Oana Andoni la momentul respectiv, conform viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Cât despre rolul de mamă, Oana Andoni afirma că nu poate descrie în cuvinte clipele frumoase pe care le trăiește. „Viețile noastre, a mea și a soțului meu, sunt deja mult mai bogate și putem să spunem că suntem pe deplin împliniți”, a explicat vedeta Pro TV.

ADVERTISEMENT